Ook Greta Van Fleet en Rosalía op Rock Werchter 2019

Wat Greta Van Fleet en Rosalía delen? Bakken talent. Grammy’s. Een muzikale toekomst die bijzonder mooi oogt. Een passage op Rock Werchter komende zomer. Greta Van Fleet - 3 broers en een jeugdvriend uit Michigan - brengt vette heavy bluesrock. Het viertal is piepjong en zeer ambitieus. Ze rocken fel, pakken live verschroeiend uit. Led Zeppelin en andere rock grootheden uit de jaren 70 kijken tevreden toe. Greta Van Fleet oogt en klinkt retro maar is evengoed van nu. De acht songs sterke EP ‘From The Fires’ werd bekroond met de Grammy voor Best Rock Album. De nieuwe rockgeneratie is hier. Greta Van Fleet staat op zondag 30 juni op de Main Stage. Dezelfde dag, in The Barn: Rosalía. Haar album ‘El Mal Querer’ is één van dé platen van 2018. Flamenco voor de moderne tijd. Met beats, veel show en sterke beelden. Rosalía wordt in thuisland Spanje op handen gedragen. En intussen ook ver daarbuiten. Ze danst, ze zingt. Ze schrijft songs, ze producet. Single ‘Malamente’ levert Rosalía twee Latin Grammy’s op. Pitchfork bekroont de video bij de song tot ‘Video van het jaar’. Als eerste Spaanstalige staat ze in de prestigieuze BBC Sound of 2019 lijst te blinken. Van Dua Lipa over Gorillaz, van Billie Eilish tot James Blake. Iedereen is fan. 

Tickets voor Rock Werchter 2019 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De dagtickets voor vrijdag 28 juni zijn uitverkocht. Dagtickets voor de andere festivaldagen en combitickets zijn nog beschikbaar.

De tot op heden bevestigde namen voor Rock Werchter 2019 in een handig overzicht. Meer namen worden zeer binnenkort aan het programma toegevoegd:


Donderdag 27 juni

Vrijdag 28 juni

Zaterdag 29 juni

Zondag 30 juni
P!NK Tool Mumford & Sons Muse
Bastille The Cure Florence + the Machine Greta Van Fleet
Elbow Bring Me The Horizon Macklemore Balthazar
Paul Kalkbrenner Kylie The Good, The Bad & The Queen New Order
Brockhampton Years & Years Angèle Underworld
Charlotte Gainsbourg Weezer THE BLAZE Parkway Drive
Ólafur Arnalds Janelle Monáe Two Door Cinema Club Mac Demarco
Vance Joy The 1975 Miles Kane Rosalía
Maribou State Jungle Clean Bandit Tamino
Bang Bang Romeo Khruangbin Aurora RY X

Nothing But Thieves SYML $uicideboy$

Tom Misch Barns Courtney Yungblud

Snarky Puppy All Them Witches Lewis Capaldi

Kurt Vile & The Violators Alice Phoebe Lou De Staat

Whispering Sons
Black Honey

Masego
Laurel

Jessie Reyez


Our Last Night





Rock Werchter 2019

120 dagen tot Rock Werchter 2019. Stay tuned!
Facebook Twitter Instagram YouTube

Klik hier om je uit te schrijven voor deze mails | Contact | Privacy policy