Bekijk de mogelijkheden van Nieuwsblad Transport

Beste ,

Vandaag kwam het bericht binnen, geen transport & logistiek München in mei. Het zat er natuurlijk al enige tijd aan te komen, maar het wegvallen van ook dit ontmoetingsplatform is een harde klap voor onze sector. De verwachting is dat ten minste tot juni het onmogelijk is fysieke evenementen te organiseren. Wat betekent dit voor uw marketing?

Wachten tot het weer kan of nu inzetten op groei?
Gek genoeg zien wij bij Nieuwsblad Transport een enorme groei. De lees- en kijkcijfers gaan door het dak en meer en meer bedrijven zien NT als goede mogelijkheid in contact te komen met hun doelgroep. Via een mediacampagne in de krant of op de site, maar het kan ook via een van de online events, zoals bijvoorbeeld Multimodaal Online.

Online contact met uw klanten via NT
Toen in maart de lockdown een feit werd hebben wij in razend tempo een professionele studio gebouwd en specialisten uit de televisiewereld op de payroll gezet. Inmiddels zijn we bijna een jaar, vele events en een bak aan ervaring verder. Voor alle uitzendingen van Nieuwsblad Transport geldt nu:
- Professioneel: geluid en beeld van topkwaliteit;
- Interactief: men wil niet alleen kijken en luisteren, actief meedoen is de sleutel tot succes;
- Ontmoeting: iedereen mist dit nu het meest, de persoonlijke ontmoeting. Via het online netwerkplatform breidt u uw netwerk direct uit. Ontmoet vakgenoten 1-op-1.
​​​​​
 

Creatieve marketingcampagne
Bent u geïnteresseerd in een creatieve marketingcampagne? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
​​​
Met hartelijke groet,


Paul van der Kooij
Business Unit Manager
Nieuwsblad Transport

+31 (0) 6 28 48 99 98
paul.van.der.kooij@promedia.nl
 
Een uitgave van:

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Beheer uw e-mail voorkeuren - Afmelden voor advertentie aanbiedingen van Nieuwsblad Transport.