Meisjesfietsen   |   Jongensfietsen   |   Damesfietsen   |   Herenfietsen
Beste ,

Deze periode is voor iedereen een bizarre tijd. Door middel van deze email willen wij je informeren over de maatregelen binnen ons bedrijf in verband met het Coronavirus. Wij volgen hierin de adviezen van de RIVM.
 
Géén vertraging in orderverwerking & verzending
Op dit moment ervaren wij géén vertragingen in de orderverwerking van onze webshop.
Wij hebben ruime voorraden en de magazijnmedewerkers staan klaar om uw order netjes en hygiënisch in te pakken en over te dragen aan onze verzendpartners DHL, PostNL & UPS.  Wel zijn wij gestopt met het versturen naar afhaalpunten en is het niet meer mogelijk om pakketten bij ons af te halen.Mocht dit de komende dagen veranderen, dan zullen wij dit op de website vermelden.
 
Klantenservice
Onze klantenservice medewerkers staan gewoon voor je klaar. Iedereen heeft inmiddels zijn werkplek thuis geïnstalleerd en we staan klaar voor je vragen. Wel kan het iets drukker zijn dan normaal. Mocht ook bovenstaande veranderen dan vermelden wij dit op de website.
 
Dankwoord
Wij willen alle mensen, die zich keihard inzetten om deze crisis goed door te komen, heel hartelijk bedanken. Met z’n allen gaan we door deze crisis heen komen!
 
 
Met vriendelijke groet,
Team Fietsenopfietsen

 

Bezoek onze webshop

Copyright © 2020 Bisshops B.V. Alle rechten voorbehouden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief als nieuwsbriefabonnee en klant van FietsenopFietsen.nl.
Je kan je e-mail adres 
wijzigen of je afmelden voor deze nieuwsbrief.