U ontvangt deze mail als relatie van Auto Insite.
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Ook Van den Udenhout kiest voor de verbeterde presentatie via Auto Insite!


Wij doen het niet zo vaak meer, het melden van een nieuwe samenwerking. Maar deze is zo gaaf dat we het niet kunnen laten. Autobedrijf Van den Udenhout heeft ervoor gekozen om de presentatie van al hun occasions via Auto Insite te laten lopen. 
 
Dit betekent dat wij de auto’s volledig vrijstaand maken, een perfecte schaduw toevoegen en ze in een digitale showroom plaatsen. Hierbij laten we voldoende ruimte om de auto heen, zodat Van den Udenhout zelf, per unieke auto, kan blijven werken met relevante layers in Wheelerdelta (voor o.a. de diverse occasionportals). Op deze manier blijft Van den Udenhout volledig ‘in-control’ over de uitingen, maar wél met een herkenbare uniforme uitstraling. De bewerkte beelden hieronder spreken voor zich. Gaaf toch? 
 
Het resultaat? Een sterke verbetering in herkenbaarheid, uniformiteit over alle vestigingen en stuk voor stuk ‘eyecatchers’. Bedankt, Van den Udenhout, voor het vertrouwen en welkom bij de club. We maken er een mooie, winstgevende samenwerking van!

Relaxt op vakantie? Onze studio staat voor je klaar!


Wilt u in uw vakantieperiode genieten van een welverdiende rust? Dan is het goed om te weten dat onze studio gewoon open is. Zoals u van ons gewend bent, maken wij foto's van uw auto's vrijstaand, plaatsen ze tegen een andere achtergrond en indien gewenst koppelen wij ze aan uw occasion-managementsysteem. Wanneer u terugkomt van vakantie staat het resultaat weer netjes voor u klaar. Een beter vakantiegevoel kunnen wij u niet geven. Wij wensen u een fijne vakantie!!!

Meer weten over beeldbewerking van autofoto's?


Bekijk meer voorbeelden op onze website. Wij maken graag een vrijblijvend voorbeeld van een van uw occasions. Neem contact op met Chris Hof op 023-303 4393, hij vertelt u graag hoe het werkt.  
Bezoekadres Auto Insite:
Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
T: 023 303 4393
E: info@auto-insite.nl 

Postadres Auto Insite:
Landpoortstraat 5
4797 AM Willemstad NL 
T: 0168 476 144
Ander mailadres? Wijzig hier uw profiel. 
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld u hier af