Een vastgoedproject in de Servische stad Novi Sad van Prins Bernhard Jr. en zijn zakenpartners dat tijdens de vorige crisis spaak liep, kende nog een voornaam slachtoffer uit de branche. 
Vastgoedmarkt
Online versie
Ook Van Zadelhoff viel voor praatjes van de ‘pandjesprins’
Een vastgoedproject in de Servische stad Novi Sad van Prins Bernhard Jr. en zijn zakenpartners dat tijdens de vorige crisis spaak liep, kende nog een voornaam slachtoffer uit de branche. 
Lees verder >
‘Banken financieren graag de verbouwkosten van mijn winkelpanden’
Vastgoedmarkt spreekt in deze serie drie beleggers over hun ervaringen. In deze derde aflevering vertelt de Eindhovense André Janssen hoe het omkatten van woningen boven winkelpanden voor hem een gat in de markt is. 
Lees verder >
Yeet! elektrificeert complete parkeerterreinen, eigenaar krijgt geld toe
Het klinkt te mooi om waar te zijn: Yeet! elektrificeert jouw parkeerterrein en als eigenaar krijg je ook nog geld op de koop toe. Toch is dat wel degelijk de belofte van de internationale scale-up uit Apeldoorn.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Clive Pritchard over de noodzaak van duurzaam investeren
Corona is volgens Savills-directeur Clive Pritchard een gamechanger. Na twaalf maanden introspectie hebben veel mensen en bedrijven geconcludeerd dat hun leven en bedrijfsvoering gezonder en duurzamer moet. En dat duurzame investeringen zich later dubbel en dwars uitbetalen.
‘Belegger koopt distributiecentrum Zalando voor 215 mln’
Het distributiecentrum dat voor Zalando wordt ontwikkeld aan Klappolder 130 in Bleiswijk, is voor 215 miljoen verkocht aan een buitenlandse belegger. 
Lees verder >
Het nieuwe Buikslotermeerplein: ‘drukker, voller, levendiger’
Gemeente en vastgoedeigenaren voorzien een levendige toekomst voor winkelcentrum Boven ’t Y in Amsterdam-Noord. Een omvangrijke operatie die in Nederland geen voorbeeld kent.
Lees verder >
123 miljard euro voor niet-genoteerd vastgoed
Vermogensbeheerders hebben vorig jaar wereldwijd 123 miljard euro aan kapitaal opgehaald voor investeringen in niet-genoteerd vastgoed. Dat is flink minder dan de 196 miljard van het recordjaar 2019.
Lees verder >
Stormachtige groei Europees niet-genoteerd vastgoed
De niet-genoteerde Europese vastgoedsector is de afgelopen tien jaar ruim verdubbeld in omvang. De sector groeide van 88,6 miljard euro in 2009 naar 211 miljard euro in 2020.
Lees verder >
‘Meer beleggingen in logistiek vastgoed dan in woningen’
Vastgoedbeleggers staken afgelopen kwartaal meer geld in logistiek vastgoed dan in woningen. Volgens vastgoedadviseur CBRE is dat voor het eerst sinds 2014.
Lees verder >
Nieuwe eigenaar gaat Fletcher Hotels helpen met verdere groei
Fletcher Hotels krijgt een nieuwe eigenaar. De Amsterdamse investeerder Egeria wil de naar eigen zeggen grootste hotelketen van Nederland graag helpen om verder te groeien.
Lees verder >
Berlin Hyp financiert supermarktfonds.nl
Berlin Hyp heeft een financiering van ruim 25.000.000 euro verstrekt aan supermarktfonds.nl, dat wordt gemanaged door Heeneman & Partners fondsmanagement.
Lees verder >
ECB verandert rente en opkoopprogramma niet
De Europese Centrale Bank (ECB) neemt donderdagmiddag weer een rentebesluit. Beleggers en economen zijn daarbij vooral benieuwd naar de visie van de centrale bank op de economische vooruitzichten voor de eurozone
Lees verder >
Rogier Weck naar ABC Capital
Rogier Weck versterkt per 1 april het researchteam van ABC Capital als vastgoedanalist woningbeleggingen.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright