Loading...

Ook zzp'er moet binnen 30 dagen betaald worden. Wanneer ben je ondernemer? Test je kennis van AVG.

By Zzp-nederland.nl received 8 months ago

Categories: Business goods Self-employed without employees Staff
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Ook zzp'er moet binnen 30 dagen betaald worden. Wanneer ben je ondernemer? Test je kennis van AVG.
Bekijk deze e-mail in browser
2 mei 2019
 
Samen staan we sterk(er)

ZZP Nederland: ook zzp'er moet binnen 30 dagen betaald worden

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken wil tegemoetkomen aan de wens van kleinere ondernemingen/zzp'ers om de betalingstermijn in te perken. De betalingstermijn van grote ondernemingen aan zzp’ers worden teruggebracht naar 30 dagen. Momenteel is de betalingstermijn nog maximaal 60 dagen, mits aan voorwaarden wordt voldaan. ZZP Nederland ondersteunt de wens van Keijzer. Maarten Post: "Zzp'ers zijn ook ondernemers en die willen ook op tijd worden betaald".
Link: | Lees meer |

Begrippenlijst AVG geactualiseerd, test jouw kennis over AVG

ZZP Nederland biedt al haar abonnees nu gratis toegang tot het Privacy Zeker startpakket. Bewustwording is namelijk de eerste stap om de privacyzaken op orde te krijgen. Met Privacy Zeker Start krijg je de zeer praktische e-learning ‘privacy op de werkplek’. Daarnaast krijg je een gratis privacy check, privacy updates en toegang tot jouw eigen datalekregister, plus ondersteuning van privacy-experts in het geval van een datalek. 
Om duidelijkheid te scheppen heeft Privacy Zeker een begrippenlijst opgesteld (achter inlog) waar alle termen worden uitgelegd. 
 

Wanneer ben je ondernemer voor de Belastingdienst?

Op de helpdesk wordt ons regelmatig gevraagd wanneer je nou ondernemer bent voor de inkomstenbelasting. ZZP Nederland kan wel uitleg geven over de regels die de Belastingdienst hiervoor hanteert, maar er is en blijft uiteindelijk maar een partij die het beslissende oordeel velt en dat is de Belastingdienst.
Link: | Meer informatie |

Praten met zzp'ers in plaats van over zzp'ers. Help je mee?

Regelmatig wordt ZZP Nederland benadert door journalisten, onderzoekers, studenten en anderen die graag iets willen weten van of over zzp'ers. Omdat wij vinden dat het beter is dat er mét zzp'ers wordt gepraat dan óver zzp'ers wordt gepraat, werken wij regelmatig mee om vragen te beantwoorden.
Wil je ook meehelpen door vragen te beantwoorden over zzp'ers? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@zzp-nederland.nl 
Alvast hartelijk dank voor de medewerking.

Tips voor kennis- en netwerkevents

Hieronder staan enkele mogelijkheden om te netwerken en kennis op te doen, meer tips vind je op onze agenda. Tips voor de agenda kun je sturen naar info@zzp-nederland.nl 6 juni. Startup Funding Event Rotterdam 11 juni. Dag van de Trainingsacteur, Ede. ZZP Nederland is hierbij aanwezig met een stand. 22 juni. Startersdag KVK Utrecht/Den Haag. ZZP Nederland is in beide plaatsen van de partij met een stand. Je bent van harte welkom.
Copyright © 2019 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.
Ons adres is
ZZP NederlandRegattaweg 482Groningen, 9731 NE Netherlands
Add us to your address book
Wil je je afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link
Je kunt hier jouw gegevens en voorkeuren voor de nieuwsbrief wijzigen.
 

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2020