img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Human Library

In de Human Library lees je geen boeken maar mensen. Klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid? Een vluchteling, transgender en een autist zitten onder andere klaar om jou hun persoonlijke verhaal te vertellen. Op zaterdag 9 december van 12.00 - 16.00 uur in bibliotheek Stad.
img
Lees verder
img

Kindervoorstelling Mannetjes met Plannetjes 2+

Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes. Een waanzinnig mooie kindervoorstelling die je niet wil missen! Op zondag 26 november om 15.00 uur in de nieuwe zaal van bibliotheek Stad.
img
Lees verder
img

Walk en talk: de koffiepauze voor werkzoekenden

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv? Op dinsdag 5 december van 10.00 tot 12.00 uur zijn Brenda Pijl en Cherish Rose, afdeling HR van de nieuwe bibliotheek, aanwezig in bibliotheek Stad. Zij vertellen met welk oog HR naar je sollicitatie en cv kijkt.
img
Lees verder

Top 3 Biblyo

Een nieuwe week, een nieuwe Top 3 van Biblyo. Wil jij meeschrijven op Biblyo? Dat kan! Stuur een mailtje naar communicatie@denieuwebibliotheek.nl.
1. Gezond eten voor senioren van Evelien Waterman
2. Picnic en de nieuwe bibliotheek: een innovatieve samenwerking! van Adham Laamraoui
3. Hoe lees ik? Recensie van het boek van Lidewijde Paris van Frouke Klazes
Lees verder
img

Feestelijke Sinterklaasdag!

Wat we gaan doen verklappen we nog niet, maar wat we wél kunnen vertellen is dat Sinterklaas een uurtje later naar de bibliotheek komt. En dat vraagt natuurlijk wat voorbereiding waar we je hulp goed bij kunnen gebruiken. De Sint komt naar:
Bibliotheek Buiten op zaterdag 2 december om 11.30 uur. Daarna kun je ook met hem op de foto!
Bibliotheek Stad op zaterdag 2 december om 12.30 uur. Ook daar kun je met hem op de foto!

Bibliotheek Poort: op vrijdag 1 december om 15.00 uur. Hier kun je alleen met hem op de foto!
Bibliotheek Haven: vrijdag 1 december om 16.00 uur: je kunt hier alleen met hem op de foto.
Kom je Sint even gedag zeggen?
Lees verder
img

Film: Loving Vincent

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. Loving Vincent won al meerdere internationale prijzen waaronder de publieksprijs op het Annecy Internationaal Animatie Filmfestival. Met Helen McCrory (The Queen) en Saoirse Ronan (Brooklyn). Op 25, 28 en 29 november.
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden