Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief
Humanity House logo Update
Afbeelding  

From Evin, With Love

Opening tentoonstelling - Kom naar de officiële opening van onze nieuwe tentoonstelling met handwerk gemaakt door Iraanse vrouwenactivisten tijdens hun gevangenschap in de Evin-gevangenis.
Lees meer...

vr
09.03
20:00
Afbeelding  

Movies that Matter Festival: Une saison en France

Film + nagesprek - De alleenstaande vader Abbas vlucht met zijn kinderen uit Afrika en probeert een nieuw bestaan op te bouwen in Frankrijk. Langzaamaan wordt pijnlijk duidelijk dat Abbas en zijn kinderen nergens welkom zijn.
Lees meer...

za
10.03
13:30
Afbeelding  

Wereldreis door eigen stad

Evenement - Ook dit jaar nemen we deel aan Wereldreis door Eigen Stad. Ga in gesprek met een (voormalig) vluchteling en kom zo meer te weten over het land van herkomst, de vlucht en de integratie in Nederland.
Lees meer...

zo
18.03
14:00
Afbeelding  

Een eenzame stem in Myanmar

Discussie - De situatie van de Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh en de voortdurende etnische zuiveringen in Myanmar is een van de grootste crises van dit moment. Hoe verder?
Lees meer...

di
20.03
16:00
Afbeelding  

Blijf geloven. Documentaire over Dalits in India

Docu + discussie - Frans Baartmans leefde meer dan 35 jaar in een hutje tussen de Dalits in India. Dalits, beter bekend als de onaanraakbaren, zijn de meest gediscrimineerde mensen ter wereld.
Lees meer...

do
22.03
19:30
 

Artikel

Afbeelding

Oost-Ghouta in beeld gebracht

De Syrische fotograaf Rafat Baeram (26) toont de harde realiteit van het dagelijks leven in Oost-Ghouta, een voorstad van Damascus waar al sinds 2012 hevig wordt gevochten. Onlangs laaide het geweld weer op. Lees meer ...

 

Nieuwe tentoonstelling

Afbeelding

State of Being, documenting statelessness

Anoek Steketee brengt Staatloosheid in beeld. Zij portretteerde staatloze mensen, jong en oud, in Nederland geboren of elders: een kwetsbare groep, vastgelopen in de Nederlandse bureaucratie. Lees meer ...

 

Vacature

Afbeelding

Management Assistent

Per 1 mei zoeken we een enthousiaste, zelfstandige, proactieve management assistent met taken op het gebied van HRM, financiën en officemanagement. Kijk snel of het wat voor jou is! Lees meer ...

 
Klik hier voor onze andere partners  

Humanity House
Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag
070-31000 50

info@humanityhouse.org
Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden