Bespaar energie en brei een klimaattrui, 5 vragen aan Leon de Winter en mooie winacties
Zin Magazine 2

Zin Magazine 2

Cholesterol na je 50ste en Stijlgoeroe Trinny Woodal en dossier Autisme.
Zin
5 vragen aan
Auteur Leon de Winter

De kleine dingen, dat is waar het om draait in het leven, vindt Leon de Winter (1954). Die zorgen voor echo’s die zoveel groter zijn. Misschien geldt dat ook voor vijftig jaar schrijverschap, dat hij dit jaar viert met zijn nieuwe roman Stad van de honden.

Zin
Op architectuurreis met de bus
Hartveroverend Hamburg

Een georganiseerde busreis naar Hamburg met als thema architectuur. Hamburg is een JA en architectuur ook. Maar aan die georganiseerde busreis twijfelde Zin’s Nathalie (1970). Vooroordelen gingen overboord en ze viel als een blok voor die prachtige stad. En ja, ze genoot ook van alle voordelen van dat georganiseerde busreisje.

Zin
Nu voordelig bij Upway
Top e-bikes

Ontdek Upway's e-bikes van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Selecteer uit meer dan 200 merken - waaronder Gazelle, Cube, Knaap en Urban Arrow - en geniet van kortingen tot 60%. Elk model komt met 1 jaar garantie voor zorgeloos rijplezier.

Zin
Psychologische theater thriller
Mensen zoals jij

Drie generaties kunnen of willen niet praten over belangrijke gevoelens en gedachten. Ze praten met elkaar over van alles, maar niet over alles. Met deze persoonlijke theatervoorstelling stelt regisseur Floris van Delft de vraag: zijn taboes een universeel gegeven? En hoe open zijn we werkelijk in Nederland? Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten? Lees dan snel verder.

Zin
Lees nu met korting
Seasons is vernieuwd

Niet alleen heeft SEASONS een nieuwe look, maar met maar liefst 148 pagina’s is er nog meer ruimte om je te inspireren met al het moois van de seizoenen. Maak nu zeer voordelig kennis met Seasons. Het abonnement stopt automatisch, dus ook leuk om cadeau te geven. 

Zin
Energie bespaartips + zo brei je een klimaattrui
2 februari - Warmetruiendag

Warmetruiendag staat naast jezelf lekker warm aankleden, vooral voor  energiebesparing. Dankzij dit initiatief besparen we alleen in Nederland 6,3 miljoen kilo CO2-uitstoot. Maar meer is altijd beter, dus delen we voor iedereen die zich zorgen maakt over de klimaatcrisis vijf tips die deze winter helpen om energie te besparen.

Zin
‘Goede fictie wortelt altijd in de eigen ervaringen’
Schrijver Detlev van Heest

Zijn autobiografische roman gaat over een wetenschapper die parkeerwachter werd in Hilversum. Maar in feite is Parkeren in Hilversum een ode aan de vriendschap die hij had met de in 2008 overleden schrijver J.J. Voskuil en diens vrouw.

Zin
Plus Always
1 jaar voor maar € 37,50!

Plus Magazine biedt maandelijks waardevolle en nuttige inzichten over financiën en juridische kwesties, welzijn, maatschappelijke thema's, cultuur, reizen en ontspanning. Abonneer je nu en geniet van een korting van 41%.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden