Nieuwsbrief van 24-4-18 6:24:00
Online bekijken

Op de wand is nog een wereld te winnen

Ambiwalls - de eerste naadloze wandoplossing voor een sfeervol interieur

De wandpanelen van Ambiwalls hebben een basis van spaanplaat en zijn afgewerkt met hoogwaardige decoratieve folie. De panelen kenmerken zich door de onopvallende klikverbinding tussen de panelen. Dit zorgt voor een zo goed als naadloze aansluiting.

De eerste duurzame wandbescherming zonder PVC, PBT’s, PBA’s en halogenen

Storax b.v. uit Zwijndrecht is al ruim 40 jaar leverancier van wand- en muurbescherming in rvs, aluminium en kunststof. Het succesvolle kunststof programma  bestaat al jaren uit een “standaard” en een “bacteriedodende” variant. Met Acrovyn 4000 wordt het assortiment uitgebreid met een duurzame, PVC-vrije wandbescherming.

EKOTEX Graphenstone circulaire verfsystemen

Per jaar wordt er in Nederland meer dan 3.500.000 kg gewone verf verbrand en dit is erg schadelijk voor mens en milieu. Nergens voor nodig! EKOTEX Graphenstone circulaire verf- en behangsystemen zijn 100% recyclebaar. De verf is veilig, gezond en C2C Gold gecertificeerd. EKOTEX heeft als bedrijf de maatschappelijke doelstelling om alleen toekomstgerichte duurzame producten te ontwikkelen.

Epoxyvoegmortel voor badkamer en zwembad

Eigenschappen van epoxy, maar eenvoudige verwerking zoals een cementhoudende voegmortel: dat is de nieuwe PCI Durapox Premium. Hoge kwaliteit, chemicaliënbestendig, slijtvast, lange levensduur, homogene en mooie kleur, eenvoudig te reinigen. Alles wat een badkamer of zwembad meerwaarde geeft is terug te vinden in deze voegmortel.

Topkwaliteit muurverf nu 100% biobased

Verffabrikant Caparol introduceert met IndekoGeo de eerste binnenmuurverf van topkwaliteit met een 100% biobased bindmiddel. Géén aardolie, alléén herwinbare grondstoffen. Door de inzet van herwinbare grondstoffen wordt een vermindering van broeikasgassen bereikt van minimaal 35% ten opzichte van fossiele grondstoffen.

Houtfineer lineaire panelen: natuurlijk design en akoestisch comfort

Wanden en plafonds zijn essentieel voor het bereiken van akoestisch comfort en zijn sfeerbepalend voor een ruimte. Bij toepassing van de Hunter Douglas Lineaire Panelen wordt aan deze wensen voldaan. Verschillende paneelbreedtes kunnen in één systeem gecombineerd worden, zorgend voor een dynamische wand- of plafondoplossing.

Derako® - karakteristieke houten wanden in een steriele omgeving

Het nieuwe laboratorium gebouw bij Enza Zaden is in gebruik genomen. Een bijzonder gebouw met een steriel wit interieur waarbinnen de Derako massief houten wanden voor een karakteristieke, warme en een rustgevende beleving zorgen.

FOAMGLAS® FINISH: het isolatiesysteem voor een gezond binnenklimaat

De laatste jaren is bij de keuze van de bouwmaterialen, de binnenafwerking van de muren en de inrichting van een gebouw nog een criterium bij gekomen: een gezond binnenklimaat. Steeds meer opdrachtgevers vinden het minstens even belangrijk dat hun woon- en werkplek vrij is van substanties die nadelige gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken.

Verwol Vintage Vision Systeemwand

Verwol introduceert de ‘Vintage Vision’ systeemwand.
Zoals u gewend bent van de systeemwanden van Verwol  is ook de Vintage Vision Cradle to Cradle Silver gecertificeerd  en zijn de geluidsisolatiewaardes bijzonder hoog (enkelglas tot 40dB).

Bekijk Ambiwalls ook in het NBD E-Magazine Wanden en Vloeren

Ambiwalls, de kant en klare decoratieve wandpanelen waarmee u met één klik een wand kunt plaatsen. Dit nieuwe merk onderscheidt zich door een unieke klikverbinding waarmee nu voor het eerst een zo goed als naadloos eindresultaat gerealiseerd kan worden.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.