Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.
 

Donderdag 25 april 
Hoeveel poten heeft een duizendpoot cht?
 

Op deze 6 plekken mag je gewoon komen
(al dacht je misschien van niet) 

Wist je dat huwelijksvoltrekkingen openbaar zijn? En dat je ook de trekking van de Staatsloterij mag bijwonen?
Op deze zes plekken mag je gewoon komen.   



 

5 manieren om minder spullen te kopen

Spullen lijken wel drugs. Elke keer dat je spullen koopt, slaat het beloningssysteem in de hersenen aan. Daardoor ben je steeds op zoek naar een nieuwe koop. Dat is niet alleen duur, je wordt er zelfs ongelukkiger van. Maar vrees niet!

Elke week geeft redacteur Anne je wetenschappelijke tips om je leven net iets beter te maken. En met de tips van deze week houd jij dat geld voortaan lekker in je zak!




Wat voor snoozer ben jij? 

Spring jij ?s ochtends meteen fris je bed uit? Of zet je de wekker expres vroeg om nog lekker lang te kunnen snoozen? En: wat zegt dat eigenlijk over jou?  


 




De nieuwe Quest Junior ligt in de winkel!

Deze maand draait Quest Junior om fantastische beesten. Van superbange dieren en flamingo?s als huisdier, tot beesten die te gek zijn om waar te zijn. Denk aan eenhoorns en draken. Verder leer je van YouTuber Kalvijn hoe je de grappigste filmpjes maakt en lees je de leukste vragen en antwoorden.  



Zoenen is behalve lekker ook heel nuttig

Zoenen is een genot als je net verliefd bent. En het blijft een lekkere bezigheid, ook als je al jaren naast elkaar wakker wordt. Maar als je er goed over nadenkt, heeft zoenen ook wel iets onsmakelijks. Welke functie heeft al dat gekus?  




 




Quest met korting!  

Met een abonnement op Quest mis je nooit meer een uitgave van het blad. Je leest nu al een half jaar Quest voor slechts 27,95 euro (je krijgt 22% korting). Je ontvangt zes edities en leest daarnaast gratis digitaal. Zo word je voordelig slim, want Quest geeft je antwoord op vragen waarvan je niet wist dat je ze had. 




Zo landt een kat (bijna) altijd op zijn pootjes

Katten kunnen extreem goed vallen. Zelfs een val van grote hoogte overleven ze vaak. Hoe doen ze dat toch?