Nieuw: Roots-wandelgids over natuurrijke landgoederen | Waarom wroeten wilde zwijnen in de bosgrond?
VOGELINSPIRATIE

VOGELINSPIRATIE

Het Roots Vogelmagazine is uit! Bestel snel online (geen verzendkosten).
Roots
Hotspots blauwborst
ZANGTALENT IN BETOVEREND BLAUW

Met zijn prachtige blauwe borst is dit zangvogeltje een knappe verschijning. In het voorjaar trekt de blauwborst door zijn zangkunsten de aandacht van vrouwtjes én vogelaars. Gelukkig komt hij steeds vaker voor en daarom tipt Roots in de nieuwste editie 5 hotspots. Online delen we vast een voorproefje, met 2 mooie hotspots.
Foto: Marcel van Kammen

Roots
Nieuwe wandelgids
WANDELEN OVER NATUURRIJKE LANDGOEDEREN

Nederland is rijk aan landgoederen en gelukkig zijn veel landgoederen opengesteld voor wandelaars. In de nieuwe Roots-wandelgids De mooiste landgoedwandelingen van Nederland vind je 16 wandelroutes en 4 landgoedommetjes over en langs de fraaiste landgoederen die ons land kent.
Foto: Ernst Kremers

Lekker schrijven én lezen
Zin Magazine + guided journal voor slechts € 27,50!

De prachtig vormgegeven guided journals, dagboeken en planners van Paper Life staan vol inspiratie en motivatie om het beste uit de dag en jezelf te halen. Neem nu een mini-abonnement en ontvang de Memory Journal óf Selfcare planner (t.w.v. € 19,99) van Paper Life & 4 nummers Zin Magazine samen voor maar € 27,50!

Roots
Roots
Wat een vraag!
WAAROM WROETEN WILDE ZWIJNEN IN DE GROND?

Wie een boswandeling maakt over de Veluwe (of in een ander natuurgebied) ziet overal omgewoelde bosgrond. Dat is het werk van wilde zwijnen. Zoogdierexpert Jasja Dekker legt uit waarom ze dat doen en wat de gevolgen zijn.
Foto: Danny Vansonhoven

Roots
Nieuw: natuurommetje Dijkwater
EEN ZEE AAN BLOEMEN

Roots wandelt een natuurommetje rondom de kreek Dijkwater in Zeeland; tot 1953 een drukbevaren vaarroute, nu een natuurgebied met een zee aan zeldzame orchideeën. En verrekijker mee, want je hebt grote kans op lepelaars.
Foto: Carolien Boogaard

Roots
Moederdagdeal:
VERRAS HAAR MET HAAR FAVORIETE MAGAZINE

Op zondag 9 mei is het Moederdag! De hoogste tijd om jouw moeder, vrouw, dochter, zus of vriendin weer even in het zonnetje te zetten. Gun de allerliefste vrouw een (lees)momentje voor zichzelf en verras haar met een mini-abonnement op een van onze toptitels. Van delicious. tot Roots, van FietsActief tot Seasons.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden