Plan nu alvast je familiereis voor 2022
Boek nu alvast je familiereis naar Amerika voor 2022 | Online versie

Op familieavontuur in West-Amerika

Dromen jullie ook van het moment waarop jullie weer mooie herinneringen kunnen maken met het gezin op reis? Denk dan eens aan een familieavontuur in West-Amerika. Ga samen op pad in de spectaculaire nationale parken (zoals de magische Grand Canyon), verken de bruisende steden en ontdek het kind in jezelf in Disneyland!

Er zijn positieve signalen dat we vanaf dit najaar weer naar Amerika mogen reizen, maar wist je dat onze familiereizen ook al voor 2022 te boeken zijn? 
Gaaf: word een Junior Ranger
Uitkijken over de Grand Canyon of picknicken bij een waterval in Yosemite is al geweldig, maar volgens de kinderen is er iets nóg leuker om te doen in de nationale parken. Als Junior Ranger op pad gaan! Bij de bezoekerscentra kun je boekjes ophalen met opdrachten en samen met een echte ranger ga je de natuur in. Als je het programma gevolgd hebt, krijg je als beloning een Junior Ranger Badge. Worden jullie kids ook rangers in de dop?
Ga op familieavontuur
Onze nummer 1 reis door West-Amerika
Al jaren is deze autoreis door West-Amerika favoriet en dat is niet voor niks. Fiets over de Golden Gate Bridge, stap in een achtbaan die dwars door hotel New York, New York op de Strip gaat, vlieg in een helikopter over de Grand Canyon, wandel door Bryce Canyon en ontmoet Mickey in Disneyland. Jullie zien alle hoogtepunten in een ontspannen tempo.
Bekijk deze familiereis
Gaan jullie liever kamperen?
Wat dachten jullie dan van een reis waarbij jullie in de nationale parken van Yosemite, Zion en de Grand Canyon in luxe tenten overnachten? Of van een reis in jullie eigen 'huis op wielen', oftewel per camper? Geen gedoe met koffers uitpakken, wél midden in de natuur overnachten en marshmellows roosteren. Campings kunnen we voor jullie reserveren.
Bekijk de luxe kampeerreis
Bekijk onze camperreis
Blog: de leukste stops voor onderweg
Een ritje van het ene nationale park naar de volgende wereldstad is nooit saai in West-Amerika. Onderweg komen jullie namelijk langs nog veel meer mooie plekken. Onze gezinsreizenexperts hebben de leukste stops voor jullie op ons blog verzameld.
Ontdek de leukste stops
Meer familieavonturen 
Ook in andere regio's van Amerika hebben we bijzondere familieavonturen voor jullie in petto. Wat dachten jullie van:
  • Een reis naar New York en de Niagara Falls in Oost-Amerika?
  • Een zonnig verblijf in Florida mét een bezoek aan Disney World?
  • Paardrijden als een cowboy op een ranch in Texas?
  • Eilandhoppen op Hawaii?
  • Een reis langs de muzieksteden van The Deep South?
  • Grizzlyberen spotten in de wildernis van Alaska?

We denken graag mee

Willen jullie later dit jaar of volgend jaar een bijzondere familiereis door Amerika maken? En willen jullie tips krijgen van onze gezinsreizenexperts, een reis samenstellen of meer weten over onze flexibele voorwaarden? Stuur ons een mailtje, bel ons of vraag een reisvoorstel aan. We denken graag mee! Willen jullie een seintje krijgen wanneer reizen naar Amerika weer mogelijk is? Laat dan een contactverzoek achter, dan houden we jullie op de hoogte.

Bel of mail ons

Boeken met een gerust gevoel

Willen jullie een bijzondere familiereis plannen, maar hebben jullie ook vragen over reizen in deze tijd? Dat snappen we heel goed. Daarom vertellen we je graag over hoe wij werken en welke flexibele voorwaarden wij bieden (o.a. flexibel omboeken en geld terug bij code oranje en rood). Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Lees er meer over

Waarom Travelnauts?

  • De reis wordt afgestemd op jouw gezin
  • Bijzondere overnachtingen
  • Veel leuke tips en activiteiten voor kinderen
  • Snel en persoonlijk contact met een expert
  • Flexibele voorwaarden en maximale zekerheid
Bekijk alle reizen naar Amerika
Aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.
Winnaar van Kids Vakantie Gids Award 2020 in de categorie "Verre Reizen"
Instagram
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021, Travelnauts
Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.
Afmelden voor deze nieuwsbrief