Op iedere locatie een perfecte internetverbinding!
Deel overal waar u bent uw 4G verbinding met al uw apparaten! Met de TP-Link 4G-hotspots en routers bent u altijd online, ongeacht uw locatie. De ideale oplossing tijdens een vakantie of voor tijdelijke werkplekken zonder vaste internetaansluiting.

U profiteert tijdelijk van extra voordeel op diverse TP-Link 4G duo-packs! De aanbieding is geldig t/m 31 augustus
Bekijk bundels
Op vakantie? Deel de WiFi verbinding met al uw apparaten!
Bent u op een camping of vakantiepark en wilt u meerdere apparaten zoals tablets, smartphones en laptops verbinden met een WiFi hotspot? Dan is deze dual-band WiFi hotspot versterker de ideale keuze!

De EZ Hotspot Extender pikt het draadloze signaal van een hotspot op en versterkt het signaal zodat u uw eigen WiFi netwerk creƫert. Dit netwerk kunt u vervolgens delen met meerdere apparaten. Uniek aan deze WiFi versterker is het hoge zendvermogen van 1000mW/30dBm en de mogelijkheid om ook KPN hotspots te ontvangen of versterken.
Bekijk product
Cardo Scala Rider: Een must-have voor motorrijders
De Cardo Scala Rider Freecom 4 Plus Bluetooth headset is onmisbaar voor de motorrijder die op veilige wijze wil communiceren met andere motorrijders. De motor headset heeft een bereik tot maar lieft 3,6 km en is uitgerust met een JBL speaker voor een perfecte geluidkwaliteit.

Het mooie is dat de Cardo Scala Rider Freecom 4 Plus nu tijdelijk in prijs verlaagd is! De actieprijzen zijn geldig t/m 16 augustus 2020.
Bekijk producten
Volg ons via
Afmelden | Contact | Website