Op je paasbest! | online versie
Click 'Display images' to view images
Weten dat het goed zit
★ GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
★ GRATIS OPHALEN IN 11 WINKELS
WEBSHOP HERENKLEDING MERKEN KLEDINGWINKELS VRAGEN

In stijl tijdens Pasen!

Wil jij in stijl op de paasbrunch verschijnen? Wij helpen je daar graag mee! Wij hebben een aantal mooie items voor je geselecteerd die je uitstekend kunt dragen tijdens de paasdagen. Kies je dit jaar voor een mooi overhemd en een goede jeans? Of kies je voor casual chic en combineer je een mooi colbert met een t-shirt?

Een aantal van onze winkels is geopend op tweede paasdag van 12 uur tot 17 uur, maar je kunt natuurlijk ook de nieuwste items online shoppen!
OVERHEMDEN
Dit overhemd van British Indigo heeft een chic randje, maar kan ook zeker casual gedragen worden! Door de frisse blauwe kleur en de leuke print zit jij in stijl aan het paasontbijt!
COLBERTS
Ga deze Pasen voor een outfit in de stijl casual chic. Combineer een mooi colbert van bijvoorbeeld City Line by Nils met een overhemd of t-shirt. Ideaal voor tijdens de paasbrunch!
VESTEN
Houd je ervan om fijne vesten te dragen maar wil je er toch netjes uitzien tijdens de paasdagen? Kies dan voor een net vest van bijvoorbeeld Jac Hensen en combineer het vest met een mooi overhemd!
TRUIEN
Wanneer jij Pasen graag door wil brengen in casual kleding, denk dan eens aan een mooie trui of pullover. Deze trui van Anerkjendt is opvallend door het aparte patroon. Ook in een trui kun je gestyled voor de dag komen!
Shoppen op tweede paasdag
Onze winkels in Amersfoort, Ede, Veenendaal en Zeist zijn geopend op tweede paasdag van 12 uur tot 17 uur! Je kunt natuurlijk ook altijd online shoppen. Heb je nog inspiratie nodig voor je paasoutfit? Lees dan snel verder!