img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Fonds bijzondere Noden

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.
Almere Stad, de etalage,
27 juni 2018, van 13.30 uur tot 17.30 uur.
img
Lees verder
img

De bibliotheek op je smartphone

Met de 'Bibliotheek Wise'-app heb je als smartphonegebruiker altijd toegang tot de bibliotheek. Verlengen, reserveren? Het kan allemaal vanuit je luie stoel. Download de App in Google Playstore of de Apple Store.
img
Lees verder
img

Openluchtfilm Haven

Op vrijdagavond 24 augustus organiseren de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film opnieuw een filmvertoning op de Markt in Almere Haven. Deze zomeravond staat geheel in het teken van roadmovies. Welke film we gaan draaien kun jij meebepalen.
Van 15 juni t/m 15 juli kun je op de Facebookpagina van Corrosia Almere Haven stemmen via de online poll.
img
Lees verder

Gewijzigde openingstijden juli en augustus

Voor de maanden juli en augustus hanteren wij andere openingstijden. Zo is bibliotheek Stad van 1 juli tot en met 26 augustus gesloten op zondag en op woensdag open tot 18.00 uur in plaats van 20.00 uur. Ook bibliotheken Buiten en Haven hebben vanaf 30 juli aangepaste openingstijden. De exacte openingstijden vind je hier.
img

Film: The Guernsey Literary Society

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen.
Bibliotheek Stad, vrijdag 22, zaterdag 23, dinsdag 27 en woensdag 28 juni.
Lees verder
img

Professional abonnement

Ben je ZZP'er, ondernemer of flexwerker? Dan hebben wij een speciaal abonnement voor jou! Het professional abonnement! Voor slechts € 11,- per maand krijg je hiermee gratis toegang tot ZEPservice, korting op zaalverhuur, een e-reader en nog veel meer!
Lees verder
img

Biblyo

Elke week delen wij de top 3 meest gelezen blogs op Biblyo. En deze week zijn dat:
1. Internationale Yogadag 21 juni 2018: doe je mee met 21 Zonnegroeten? van Sandra Laigsingh
2. Illuminati: top 3 symbolen van Adham Laamraoui
3. Suburbia speelt Engelse detective hit op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere van Nana Jongerden
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden