Op naar de zomer
 
Na de sneeuwpret van vorige week, gaan we op weg naar de lente en de zomer. We hopen natuurlijk dat we in de zomer weer veilig op vakantie kunnen.
Maar plannen maken en boeken kan altijd, en de meeste van onze adverteerders hebben goede voorwaarden, mocht je vakantie onverhoopt niet doorgaan..
Tijd om de komende weken alvast je vakantie te reserveren.

 
Op onze website vind je een gevarieerd aanbod, o.a. 
 
Kijk in onze rubriek aanbiedingen voor kortingen, acties en last minutes.
Bezoek en like onze Facebookpagina: wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen.
 
Tip Voor actueel reisadvies voor Europa kijk je op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen
 
Prijswinnaars RD Winterpuzzelnummer - december 2020
Van harte gefeliciteerd, Mevr. C.J. Kok-Kauffmann, Annette de Roode, A. Kleijer, Mevr. Wildemans en Sanne Wesselink. De mooie tas van de Christelijke Vakantiesite is inmiddels naar jullie toegestuurd.
 
 
 
 
 
Camping Val d'Or - Luxemburg

 

 

Camping Val d`Or is een gezellige familiecamping in het prachtige Luxemburg. De camping beschikt over een groot aanbod verschillende accommodaties en kampeerplaatsen. De beek, speeltuinen en sportveld geven de kinderen veel ontspanningsmogelijkheden. In de omgeving is veel te zien, door de centrale ligging een ideale uitvalsbasis voor het hele gezin. In de zomer hebben wij wekelijke samenkomsten met sprekers en muzikanten, en genieten wij elke zondag lekker van onze rustdag.
 

 

Camping Tikvah - Drenthe 20% korting

 

 

Camping Tikvah is een gezellige familiecamping op de Drentse Hooglanden. De camping is kindvriendelijk met een speeltuin, tafeltennistafel, skelters, zandbakken op de terreinen enz. Elke plek heeft snel WIFI en is 120-250 m2! Vanaf de camping loop je zo in het bos. Hooghalen ligt op 2 km. Vlakbij ligt het herinneringscentrum van het kamp Westerbork.
Safaritenten-actie: vóór 1 april boeken is 20% korting! Mail: info@campingtikvah.nl
 
 
 
 
d'Oute Poppe - Kamperen bij de boer
 

Zeeland, Schouwen Duiveland, kamperen bij de boer op d’Oute Poppe.

Kamperen bij de boer op minicamping d’Oute Poppe. In alle seizoenen van het jaar vitamine zon, zee, frisse lucht. Even uit de sleur en energie opdoen.
Van weekend tot langer verblijf, van tent tot luxe chalet. Van winterkamperen tot hartje zomer!
Ook tijdens de voorjaarsvakantie nog plaats!

 

 
 
 
Vakantiepark Witterzomer - Drenthe
 

U vindt ons in een prachtige natuurrijke omgeving. Fietsen en wandelen in een oeroud natuurgebied, maar ook dicht bij de stad. Voor ieder wat wils dus! Ook voor de 50-plusser is de camping ideaal.

Camping Witterzomer is kindvriendelijk en biedt vele mogelijkheden om leuk en veilig te spelen.
Speelplezier is onder meer te vinden in ons openluchtzwembad met waterglijbaan, zwemvijver met zandstrand, sportvelden en speeltoestellen! 

 

 
 
CCI Nederland

De leden van CCI-Nederland hebben zich verenigd om elkaar onderling te stimuleren en te bemoedigen in het werk dat zij doen voor hun gasten. Daarnaast hebben zij zich gebundeld om aan gasten duidelijk te maken dat ze bij een CCI-Nederland bedrijf van te voren weten dat het goed zit:

  • Bijbelse normen en waarden centraal
  • Bijbels rentmeester
  • Een CCI-Nederland ondernemer is belijdend christen
  • Respect voor verscheidenheid in geloofsbeleving

 
Vakantiepark De Heigraaf - Woudenberg
 
 
 
Vakantiepark De Sikkenberg - Onstwedde
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Camps4Kids - Kinderkampen

 

 

Camps4Kids is dé christelijke kinderkamporganisatie in Nederland.

Camps4Kids bestaat al meer dan 10 jaar en is een groeiende speler van kindervakantiekampen in Nederland.
De christelijke kinderkampen van Camps4Kids helpen door nieuwe frisse programma’s kinderen in Nederland de Here Jezus kennen.

 

 

 
RCN Vakantieparken in Nederland en Frankrijk

 

 

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Dankzij die verscheidenheid kunnen wij jou als gast altijd een vakantie bieden die bij je past.

Op al onze locaties is een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Gastvrijheid staat bij ons altijd centraal. Graag houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen, zodat je helemaal kunt ontspannen en volop kunt genieten.

 
 
 
Van der Sluis Vakanties
 
Welkom in één van onze chalets of stacaravans op Camping Bergzicht in Ommen, De Kleine Belties of De Klimberg in Hardenberg, of op de Waddeneilanden Terschelling of Ameland.
Allemaal gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien voor een niet te hoge prijs. Reeds v.a. € 195 kan u een vakantie boeken!

Kijk voor de beschikbaarheid en prijzen op onze website www.vdsluisvakanties.nl
Reserveren via de site of even bellen 0512-516096 of 06-53920656 (b.g.g. 06-30612114)
 
 
 
Beach Mission - Jongerenreizen
 
 
Zou jij graag contact willen leggen met uitgaande jongeren tijdens hun strandvakantie? Zou jij hen hulp willen bieden en hen in verbinding willen brengen met Jezus? Ga dan mee met één onze evangelisatiereizen. Beach Mission is voor komende zomer op zoek naar mensen die graag deel willen uitmaken van een team met evangelisten en praktisch werkers. God kan door jou heen de vakantie van jongeren levensveranderend laten zijn!
 
 

nvt • nvt, nvt • Netherlands • Klik hier om uit te schrijven.

Bekijk de e-mail online