Hallo  allemaal,


Het is alweer even geleden. Wat is er veel gebeurd in die tijd vanaf kerst. Het leven kan soms verrassend lopen. Niet altijd makkelijk, leerzaam dat wel, maar waar een deur dicht gaat, gaan er weer nieuwe deuren open.

En Yes dit is er een van, het is dan eindelijk zover. De koffers zijn gepakt voor Denver. Vorig jaar kreeg ik weer een uitnodiging van de inspirerende Jackie Kramer of ik weer naar de States wilde komen om workshops te geven en deze keer met een geweldig mooi groot team. Ik ken alle 'teachers' eigenlijk allemaal via de webinars die Jackie heeft gegeven tijdens Corona tijd. Helaas kon mijn trip toen niet door gaan maar nu is het dan echt weer zover. Ik sta te trappelen. Leuk om in real life iedereen te gaan ontmoeten. Hier beneden zie je alle fotografen op een rijtje.

En nog meer leuke dingen in het vooruitzicht maar daarover later meer. 

Natuurlijk kun je je terwijl ik weg ben gewoon aanmelden voor een workshop. Je krijgt altijd een automatische reply maar ik stuur daarna nog altijd even een persoonlijke bevestiging. Dit kan iets langer duren dan gewoonlijk nu maar ik probeer altijd even in de avond mijn mail te checken. 

Vind je het leuk om mijn Denver avontuur te volgen hou dan de stories van Instagram of Facebook in de gaten.

Warme groeten

Andrea

Er zijn nog een aantal plekken voor de volgende workshops vrij wanneer ik terug kom.


Workshops in Mei:

Lensbaby city unlimited Arnhem : heb je geen lensbaby geen probleem er is er een te leen. geef dat dan aan bij aanmelden.

Macro Magic: Heerlijk werken aan een tafel met water, druppels, glimmers Kortom je bouwt je eigen feestje. Maar natuurlijk ook in die prachtige pluktuin. Met slecht weer kan het ook doorgaan want er is een mooie plek binnen.

Workshops in juni:


ANTWERPEN smartphone workshop: Wat was het gaaf vorig jaar. Eerst het mooie station waar ik bij Starbucks onder het genot van koffie en thee de uitleg gaf en daarna op de fiets op om naar andere mooie plekken te gaan. Wat was dat gezellig en leuk vorig jaar. Voor herhaling vatbaar.

En nog veel meer workshops ga gewoon even lekker struinen op de
website.

 

Kleurenmagie, schatgraven in je innerlijke tuin in mei.

Inmiddels hebben we al 3 volle workshops hierin gehad en wat is het bijzonder om dit te doen samen met Jacinta Kogelmans. In deze workshop zijn we niet alleen met fotografie bezig. We werken met het prachtige kaartenset van Jacinta en een kleuren kaartenset waarmee jij je thema van de dag neerzet. Collage maken naar aanleiding van je thema en een meditatie om je zintuigen aan te zetten voordat je gaat fotograferen. Volop met kleur bezig zijn. Heerlijk. EN DEZE KEER KAN HET OOK MET JE SMARTPHONE ALS JE DAT WILT. Hoe leuk is dat? Meer info vind je hier.

Diptych Black & White, monochroom Workshop

Wat was het leuk om de Diptych Black & White, monochroom te doen afgelopen winter en lente. Beide workshops vol en super enthousiaste deelnemers. Het was dan ook een mooie diverse plek. Even helemaal iets anders en wat een verrassende gave verhalen kwamen eruit.  Voor het najaar is er nog plek. Klik op de foto voor meer info.

Still lives & Flatlays / Diptych daily life workshops

Als ik terug kom uit de states staan de eerste workshops met Carola alweer voor de deur super veel zin in. Stills & flatlays voorjaar is al vol in mei maar september nog enkele plekken.
Daily life zijn er nog enkele plekken in juni. En september is al vol. Dus wacht niet te lang als je interesse hebt. Het word een super leuke workshop.
Klik op de foto's voor meer info.
Wat een feestje dit jaar bij de keukenhof. Ik heb nog nooit zoveel zelf gefotografeerd wat was dat genieten met een abonnement.

Laowa lezing en demo Uden 8 juni:


In de maanden maart en april heb ik in verschillende winkels van Camera nu demo's en lezingen mogen geven voor Laowa. Super gezellig en leuk.  8 Juni zal ik bij Foto de vakman in Uden een demo en lezing geven voor Laowa. Dus kom lekker langs. Meer info volgt later wel op social media.

Bedrijfsevement smartphone workshop.

 
Wist je dat ik smartphone workshops geef voor bedrijven? Zoek jij voor je bedrijf een leuk teamuitje? Of misschien is het bedrijf waar je voor werkt wel op zoek naar een leuk evenement voor teambuilding. Dat kan! Smartphone fotografie is hier bij uitstek geschikt voor. Dit jaar mocht ik een groep van 50 leraren begeleiden in Burgers Zoo. Dit gaat dan vooraf met een presentatie/lezing zodat iedereen alles goed meekrijgt. Ook voor Waterbrabant ging ik met 22 mensen op stap in Eindhoven. En wat een enthousiasme altijd. Er staan er nog meer in de planning dit jaar onder andere in Amsterdam. Zo kom je nog eens ergens. Wil je meer info mail me dan via de contactpagina van de website.

Geniet van het heerlijke weer en misschien zien we elkaar deze zomer wel een keer.

Facebook
Twitter
Website
Instagram






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
iD-Graphickx · Dorpsstraat · IJzendoorn, Gelderland 4053HN · Netherlands