Op naar een transparanter Facebook

2 months ago


Text only:

webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 5 april 2019Op naar een transparanter FacebookFacebook houdt zijn kaarten graag tegen de borst. Maar vanwege het ene na het andere schandaal, is het bedrijf nu toch genoodzaakt om zijn werkwijzen aan te passen. Dat betekent onder andere dat er meer sprake is van transparantie. Kijk maar eens naar de volgende maatregelen:


Facebook verduidelijkt waarom je berichten ziet
Facebook opent doorzoekbare advertentie-database


 

Labels gebruiken in GmailEen treurige week voor gebruikers van Inbox - Google heeft dit Gmail-alternatief stopgezet. De dienst had als primaire functie om je inbox geordend te houden, maar binnen Gmail heb je daar gelukkig ook mogelijkheden voor. Met labels breng je orde in je mail-chaos. 


Bekijk hier de video-workshop.
Snel meer opties voor uitstellen Windows 10-updatesWindows 10-updates zijn nogal opdringerig en komen zelden gelegen. Des te vervelender is het dat je weinig controle hebt over de installatie ervan. Daarover hoor je vaak terecht klachten, en Microsoft luistert nu eindelijk mee. Vanaf mei heb je meer opties om updates uit te stellen. Een flinke poos ook.
Lees verder ...


Verloren gewaande Myspace-muziek opnieuw te luisterenVoordat Facebook het stokje overnam, mocht Myspace zich het populairste sociale netwerk ter wereld noemen. Opkomende artiesten gebruikten het medium massaal om hun muziek mee de wereld in te helpen. Een deel daarvan is nu terug te luisteren via het Internet Archive, in de vorm van 1,3 terabyte aan MP3-bestanden.
Lees verder ...


Fxtec Pro1 is BlackBerry-concurrentHet enige merk dat momenteel nog focust op smartphones met fysiek toetsenbord, is BlackBerry. Concurrentie komt er nu uit het Verenigd Koninkrijk in de vorm van de Fxtec Pro1.
Lees verder ...


Hoera! Nooit meer automatisch in een WhatsApp-groepPietje heeft je toegevoegd aan de groep “Kadootje voor schoonmoeder”. Anne-Jasmijn heeft je toegevoegd aan de groep “Woensdagmiddagspeelafspraakjes”. Dat soort meldingen hebben we allemaal wel eens gekregen. En tot nu toe kon je daar niet veel tegen doen …
Lees verder ...


Nieuwe Epson EcoTank-printers zijn compacterDe EcoTank-printers van Epson werken niet met traditionele cartridges, maar met 'tanks' waar je zelf de inktflessen in leeg knijpt. Dat kan flink schelen in de kosten, is in het verleden al gebleken.
Lees verder ...
Heeft u een vraag aan de FAQman?Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.
MeWe: gebruikU ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.


Computeridee.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019