Alles over verschillende locaties, technieken en perspectieven bij landschapsfotografie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sample
Bekijk de webversie
sample
Foto Video Objectieven Studio Accessoires Tweedehands Sale
sample
 
Kamera Express
sample
LANDSCHAP FOTOGRAFIE
Ga jij deze lente op pad met je camera? Bekijk dan ons thema landschapsfotografie. Het lijkt een fotografievorm die niet zo moeilijk is, een plaatje van een omgeving maken. Maar toch kan het een uitdaging zijn om de diepte, de kleuren, het contrast en de sfeer goed vast te leggen. Dit vereist voorbereiding, goede weersomstandigheden, de juiste apparatuur en de juiste techniek. Lees er meer over in dit thema.
 
sample
 
\/
sample
 
Kamera Express
sample
Landschap Locaties
Nederland heeft veel te bieden als het gaat om natuur. We vertellen in deze blog over de favoriete plekjes van 12 natuurgebieden in Nederland. Ben je nog opzoek naar inspiratie voor je volgende landschapsfoto? Dan zit op deze pagina helemaal goed.
 
sample
 
 
5 x technieken
In dit artikel leer je meer over Focus Stacking, Exposure Bracketing, Panorama Stitching, het maken van een timelapse en de 80 megapixel resolutie functie van Panasonic.
pijltje  Lees meer
 
4 x perspectieven
Heb je al eens overwogen om je landschapsfoto's in zwart/wit te schieten of om vanuit de lucht te werk te gaan? Op deze pagina lichten we vier verrassende perspectieven voor landschapsfotografie uit.
pijltje  Lees artikel
 
 
sample
 
Kamera Express
sample
Interview Ole Salomonsen
Het Noorderlicht blijft een magisch schouwspel. Het is niet zo vanzelfsprekend dat je het Noorderlicht kan zien, de omstandigheden moeten precies goed zijn. En als je het dan eindelijk zelf aanschouwt, wil je het natuurlijk vastleggen. Het fotograferen van het Noorderlicht is niet zo eenvoudig als je denkt. Ole Salomonsen vertelt hier meer over.
 
sample
 
\/
sample
Nieuws & Inspiratie
sample
 
Kamera Express
sample
HET IS BIJNA MOEDERDAG
Geef voor Moederdag een persoonlijk fotocadeau. Al vanaf 9 euro verras je jouw moeder dit jaar met een foto op professionele kwaliteit wanddecoratie! 💖 Gebruik de code MOEDER2022 en ontvang t/m 9 mei 20% korting op alle wanddecoratie.
 
sample
 
 
Kamera Express
sample
HUUR DE CANON EOS R5 C
NU MET KORTING
De nieuwe cine camera van Canon is er: De EOS R5 C. Met de R5C brengt Canon een geheel nieuwe ervaring voor hybrid shooters. Het is een cinema camera uit de C serie van Canon. Om de release van deze camera te vieren krijg je 50% korting op het huren van de R5 C middels kortingscode: canonr5c50%
 
sample
 
Kort & Krachtig
In deze Kort & Krachtig leert Senne je alles over Off-camera flitsen! Bekijk snel de video om meer te weten te komen.
 
sample
\/
sample
NIEUWE RELEASES
sample
 
Kamera Express
sample
Sony 24-70mm F/2.8 GM II
Daar is hij eindelijk, de Sony 24-70mm F/2.8 GM II. Dit keer nog sneller, stiller en preciezer dankzij de vier XD lineaire motoren. Dit maakt hem met nog slechts 695 gram, maar liefst 22% lichter dan zijn voorganger. De ultieme feature voor de videomaker onder ons; de lens is vanaf nu voorzien van een diafragma ring waardoor jij eenvoudig je instellingen kunt wijzigen. Pre-order hem direct. Wil je meer weten? Bekijk dan snel onze quick look!
 
sample
 
BEKIJK ONZE QUICK LOOK
sample
sample
\/
sample
ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN
sample
 
Kamera Express
sample
Iedere week hebben wij de beste weekaanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
sample
 
sample
sample
sample
sample
sample
DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS
sample
✓   Altijd de scherpste prijzen      ✓   Klantwaardering 9.1      ✓   13 winkels in Nederland en 9 in België     
spacer
Wat vond je van deze e-mail?
++ + --
 
Nog niet uitgelezen?
Al onze acties, kortingen en cashbacks
Bezoek ook onze winkels
Verbeter je skills met onze gratis academy
Werken bij Kamera Express
 

  Logo Kamera Express
facebook instagram youtube
E-mailvoorkeuren     |     Privacy beleid     |     Direct uitschrijven
© Kamera Express 2022