Ontdek snel onze e-bikes met voorwiel- en middenmotor aan héél voordelige prijzen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie
Alles in huis
voor de slimste thuis
www.lidl.be
Ons fietsaanbod
FIETSEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK!
Is jouw oude elektrische fiets aan vervanging toe of ben je op zoek naar je eerste exemplaar? Dat treft, want bij Lidl vind je momenteel een breed aanbod aan uiterst voordelige en kwaliteitsvolle e-bikes. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, korte ritjes door de stad of langere tochten in de natuur, bij ons vind je ongetwijfeld je gading en dat steeds aan de scherpste prijs. Waar wacht je nog op?
 
Ons fietsaanbod » 
MAAK JE FIETSERVARING COMPLEET MET ONZE ACCESSOIRES
Fietsaccessoires
Gepantserd kabelslot
Abus Pantserkabelslot 8600/85 Chief
» Meer info
26.99*
Bagagedragerbox
fischer Bagagedragerkoffer voor fiets, 11 l
» Meer info
24.99*
Fietsendrager Amber IV
EUFAB Fietsendrager Amber IV
» Meer info
329.00*
Elektrische fiets, middenmotor
Bij elektrische fietsen met middenmotor zit de aandrijving centraal in het kader. Dit zorgt voor een stabiele gewichtsverdeling en uitstekende wendbaarheid. Daardoor voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan. Aangezien de motor niet in het wiel zit, is het ook eenvoudiger om een lekke band te repareren.
Meer info » 
Elektrische fiets, voorwielmotor
Op zoek naar een uiterst voordelige prijs? Dan vormen onze e-bikes met voorwielmotor de perfecte keuze. Deze kwaliteitsvolle e-bikes hebben als extra voordeel dat je in elke versnelling kan starten met fietsen, want de motor trekt je als het ware vooruit.
Meer info » 
Demodagen elektrische fietsen
*De prijzen zijn uitgedrukt in euro, incl. recupel en BTW, excl. levering. Alle artikelen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. De afgebeelde artikelen kunnen afwijken. Typfouten zijn voorbehouden.
 
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90 J
9820 Merelbeke
België
BTW BE 0451 881 923
RPR Gent
 
E-bikes
 
 
Beheer je voorkeurenUitschrijven