Check het uitgebreide aanbod op Machinevergelijker.nl
Bouwmachines
Online versie
Machinevergelijker
Vergelijk bouwmachines met de machinevergelijker
 Of u nu op zoek bent naar een emissievrije bouwmachine of niet, op machinevergelijker.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwmachines van een heleboel merken zoals Atlas, Hitachi, JCB en nog veel meer!

Ga snel naar machinevergelijker.nl en kijk welke machine het beste bij uw wensen past!
Efficiënter funderen met Trimble Groundworks op Fundex Equipment
Trimble Groundworks is nu verkrijgbaar als fabrieksfitoptie van Fundex Equipment. Het Trimble® Groundworks Machine Control System is een 3D-machinebesturingssysteem voor heistellingen waarmee, dat de productiviteit en nauwkeurigheid van het heiwerk verhoogt.
Lees verder >
Kamphuis kiest Volvo EC250 na grondig vergelijken
Ruim een jaar ging voorbij alvorens Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering besloot tot de aanschaf van een Volvo EC250 rupskraan. Geen kwestie van wikken en wegen vanachter het bureau, maar het resultaat van grondige praktijktests met een zestal machines. Financiële aspecten speelden zeker een rol, >>
Lees verder >
Nieuwste JCB in X-serie: compact en zwaar
JCB brengt in de X-serie graafmachines een nieuw model op de markt, de 245XR. Deze ruim 25 ton zware compacte rupsgraafmachine is gebaseerd op de reeds geïntroduceerde 220X conventionele rupsgraafmachine. Het is de eerste compacte en tevens zwaarste machine in de X-serie graafmachines. 
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright