Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Leuke tips voor een heerlijk dagje uit deze zomer in ons mooie Nederland!
Tips van de redactie
 

Varen &Trappen in Giethoorn
Heerlijke dagje uit met Rondvaart en Fietstocht

Giethoorn is deze zomer bij uitstek geschikt omdat u zich dan toch even in Italie waant. Ontdek dit prachtige dorp vanaf het water én vanaf de waterkant! Onze elektrische rondvaartboot vaart u in 2 uur door het dorp over het meer en door natuurgebied de Wieden. Na het varen is het tijd om te trappen. Een leuke fietsroute brengt u langs diverse picknick plekjes waar u uw picknick lekker kunt nuttigen.
Te boeken voor slechts € 41,00 p.p. inclusief rondvaart, fietsen én overheerlijke picknick!

 

Fietsen, Varen, Lunchen en een Workshop! Super leuk dagje uit in Volendam en Marken

Op zoek naar een typisch Hollands dagje met de familie of vrienden? Begin uw dag met een fietstour door het authentieke Waterland. Tijdens de fietstour gaat u genieten van de lunch die in Marken geserveerd wordt. Na de lunch stapt u op de boot om naar Volendam te gaan. In Volendam gaat u een workshop klompen schilderen volgen.
Al te boeken voor slechts € 45,00 p.p.

Dagtocht Rondvaart op het water van Den Bosch naar Heusden

Een ontspannen tocht langs de mooie Maas vanuit Den Bosch naar Vestingstadje Heusden. U stapt op om 11 uur en komt weer terug om 17 uur. Deze tocht is vanaf 1 persoon al te boeken in de maanden juni t/m oktober op donderdag, zaterdag en zondag. Aan boord is een lekker broodmandje, fruit en een drankje inbegrepen. Ook zin om een dagje op het water te genieten? Boek wel op tijd!
Deze dagtocht boekt u al voor € 30,00 p.p.

 

Dagje toeren op de scooter en genieten van een High Tea bij het kasteel in Montferland

Pak de scooter en rijd via een schitterende route vanaf Didam dwars door Montferland naar Kasteelstad 's-Heerenberg. U stopt bij het Kasteel Cafe voor een uitgebreide High Tea. Daarna stapt u weer op de scooter en toert u terug naar Didam. Een super dagje uit en op een heerlijke manier dit prachtige stukje Gelderland ontdekken?
De gehele dag een scooter + High tea al voor € 62,50 p.p.

Nieuw binnen gekomen
 

E-scooteren op de Veluwe en daarna samen genieten van een heerlijke High Tea

Een 3,5 uur durend uitje waarbij u op een e-scooter over de Veluwe gaat toeren en daarna lekker kunt genieten van een overheerlijke high tea. Al te boeken vanaf 2 personen maar ook leuk met vrienden of vriendinnen. Boek op tijd dit dagje uit en ontdek de mooie Veluwe!
Dit uitje is te boeken voor € 45,00 p.p.

 

Middagje varen op de Rijn en aan boord genieten van een buffet!

Een heerlijke rondvaart op de Rijn maken? Deze tocht kan al vanaf 1 persoon geboekt worden op de geplande data. De rondvaartboot vertrekt om 13:00 uur en aan boord geniet u van een heerlijk buffet. U komt om 17 uur weer terug in Tolkamer! Check de data en boek wel op tijd deze heerlijke vaart.
Te boeken voor € 32,50 p.p. 

Afmelden

http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/dX69cbqUyu4ia5DYorVfIm4roeuE3TnMKNqNoITg/