‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €65
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

Nog een kleine twee weken en dan is het zover: De Bax Music Open Dag! Het programma is bekend en het belooft weer een dag te worden waarbij iedere muziekliefhebber zijn hart kan ophalen. Wat kan je zoal verwachten? Een dag boordevol demo’s, clinics en workshops. Specialisten van topmerken als Pioneer, Yamaha en Roland die klaar staan voor je deze dag. Er zijn ook exclusieve Open Dag acties, maar deze houden we nog even geheim … Zien we je dan?

button Bekijk programma
Bax Music Open Dag 2019
 

Aftermovie

Bax Music Open Dag 2019

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar we mogen jullie snel weer verwelkomen op onze Open Dag! Van exclusieve optredens, meet & greets en toffe winacties tot interessante demo’s om je muzikale kennis verder uit te breiden! Wil je graag weten wat je kunt verwachten? Bekijk dan onze aftermovie van de Bax Music Open Dag 2019.

 Bekijk video
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
Bax Music Apeldoorn

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl