Welkom in Zaandam, Rotterdam en Zwijndrecht Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Kom kijken aan boord, kies uw suite uit en boek voor onze nieuwe concertcruise met Ton Koopman

Geachte Do,

Kijkt u er ook zo naar uit om weer te kunnen genieten van prachtige, exclusieve Hannick concerten? We zijn ontzettend blij dat wij u een aantal prachtige concerten kunnen aanbieden. Zo ook tijdens de concertcruise met Ton Koopman en zijn Amsterdam Baroque Orchestra. Aan boord van het prachtige 5-sterren superior luxe hotelschip Grace geniet u in alle luxe en comfort van een exclusief muziekprogramma en bezoekt u een aantal culturele parels van Nederland. 

Bent u benieuwd hoe het er daadwerkelijk aan toegaat aan boord van de Grace en hoe uw suite eruitziet? Of wilt u liever zelf uw suite uitkiezen? Dat kan! Volgende week bent u van harte welkom aan boord van de Grace tijdens onze Open Dagen. 

Veilig op reis met Hannick Reizen
Uw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd, en dat heeft onze grote aandacht. Bedraagt de capaciteit van de Grace normaliter 142 personen, Hannick Reizen kiest ervoor om met maximaal 95 passagiers op stap te gaan. Dat betekent dat er meer ruimte beschikbaar is voor u en wij ons houden aan social distancing.
Samenvattend:

  • Veilig op reis conform de richtlijnen van het RIVM
  • Maximaal 95 passagiers i.p.v. 142
  • Scheepsarts aan boord
  • In- en ontschepen in Rotterdam
Bekijk alle informatie over de Open Dagen

Open Dag aan boord van de Grace

De Grace is het mooiste, 5-sterren superior luxe hotelschip van Europa. Het absolute neusje van de zalm! Met een royale keus uit maar liefst 58 suites zit er ongetwijfeld iets voor u bij. Kom naar één van onze Open Dagen en kies zelf uw suite. U bent van harte welkom op één van de volgende dagen: 

- Dinsdag 4 augustus in Zaandam
- Woensdag 5 augustus in Rotterdam 
- Donderdag 6 augustus in Zwijndrecht
- Vrijdag 7 augustus in Rotterdam 

Tijdslots
Om het maximum aantal gasten aan boord te beperken werken wij met tijdslots. U kunt zich aanmelden voor één van de volgende tijdstippen:

- 11.00 - 12.00 uur
- 15.30 - 16.30 uur 

Aanmelden
Om uzelf aan te melden voor de Open Dag gaat u naar onze website. Daar kunt u het tijdstip van uw keuze selecteren en vervolgens uw aanmelding voltooien. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via 070 319 19 29 of info@hannickreizen.nl

Meld u aan voor de Open Dag

Concertcruise met Ton Koopman

Samen met het Amsterdam Baroque Orchestra zorgt Ton Koopman ervoor dat in de sfeervolle Bovenkerk van Kampen het speelplezier er vanaf zal spatten. Er wacht u een feestelijk programma waarin Johann Sebastian Bach centraal staat. Wat denkt u van het vurige Fuga in g klein en het ontroerende Nun komm der Heiden Heiland? En dat is nog maar een tipje van de sluier! Ook in die prachtige Grote Kerk van Dordrecht staat u een fantastisch drieluik te wachten met een drietal zeer getalenteerde musici. Aan boord van de Grace kunt u genieten van een exclusief concert van blokfluitvirtuoos Erik Bosgraaf. 

Muziekprogramma tijdens deze cruise

  • Dinsdag 1 september, concert Grote Kerk Dordrecht - inbegrepen
  • Woensdag 2 september, concert Erik Bosgraaf op hotelschip de Grace - inbegrepen
  • Donderdag 3 september, concert Ton Koopman en Amsterdam Baroque Orchestra - inbegrepen
Meer info muziekprogramma

Nieuw: concertcruise door Nederland met Ton Koopman

6-daagse reis, vertrek 31 augustus, vanaf € 1.995,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden