Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 16 november 2016

Open huis en ondertekening intentieverklaring De Oude Veiling

Open huis en ondertekening intentieverklaring De Oude Veiling
14-november-2016 | Op maandag 28 november om 18.15 uur ondertekenen Ons Tweede Thuis, de Bibliotheek Amstelland, Cultuurpunt Aalsmeer, ESA, AM Match en de gemeente Aalsmeer een intentieverklaring.
Lees verder >

Kinderburgemeesters naar het Europese Parlement

16-november-2016 | De kinderburgemeester van Amstelveen, Melle Vos en de kinderburgemeester van Aalsmeer, Sophie van Raaphorst gaan donderdag 17 november naar het Europees Parlement in Brussel. Dit is in het kader van International Children’s Day.
Lees verder >

Controleer regelmatig platte daken

08-november-2016 | Afgelopen jaar viel er in Nederland veel neerslag en komende winter kan er ook sneeuw vallen. Voor huizen met platte daken brengt dit extra risico’s met zich mee. De gemeente Aalsmeer wil daarom inwoners en bedrijven erop attenderen aandacht te schenken aan hun daken.
Lees verder >

Groep 7 van de Graankorrel wint ‘Milieuheldenprijs 2016’!

09-november-2016 | Woensdag 9 november vond in de Oude Veiling de uitreiking van de ‘Milieuhelden van 2016’ plaats. Er waren nog drie scholen over gebleven. De Graankorrel, de Wegwijzer en de Oosteinderschool. Zij streden vandaag om de eerste plaats door hun ideeën te presenteren aan elkaar en een vakkundige jury.
Lees verder >

Meld je aan voor de Ondernemersavond Verkiezing Onderneming van het Jaar

16-november-2016 | Wie worden Onderneming en Starter van het jaar in Aalsmeer? De aanmelding om aanwezig te zijn bij Ondernemersavond voor Onderneming van het Jaar verkiezing is van start gegaan. De eerste aanmeldingen van ondernemers voor deze feestelijke prijsuitreiking stromen al binnen.
Lees verder >

Kinderburgemeester Sophie's videoverslag van intocht Sinterklaas

14-november-2016 | Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas aan in Aalsmeer. Kinderburgemeester Sophie Raaphorst doet een videoverslag van hoe zij het beleefde.
Lees verder >

Terrassen langer open

15-november-2016 | De terrassen in Aalsmeer mogen langer open blijven. Op verzoek van Aalsmeerse horecaondernemers en Koninklijke Horeca Nederland startte de gemeente op 1 april 2016 een terrassenpilot. De terrassen mochten gedurende de proefperiode open blijven tot 1.00 uur in plaats van 23.00 uur.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer