Loading...

Open Monumentendag | gratis advies op BIS-beurs | nieuw provinciaal domein

By Oost-vlaanderen.be received 11 months ago

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Bekijk dit bericht in je browser
 
Open Monumentendag
Op zondag 9 september is het Open Monumentendag en ook de Provincie Oost-Vlaanderen heeft een boeiend aanbod: beleef het feest in de abdij in Ename, maak zelf levende geschiedenis in Velzeke, ontdek het eeuwenoude landschap van de Scheldevallei bij De Kaaihoeve, bewonder de Monumentenwacht Oost-Vlaanderen aan het werk, bezoek een provinciale molen, ...
>> Ontdek het ruime aanbod
 
Klaar voor de BIS-beurs?
Heb je als (ver)bouwer concrete vragen over minder energiegebruik, meer comfort, efficiënte koeling en verwarming, milieu- en mensvriendelijke materialen,... ? Bezoek dan zeker de stand van het Oost-Vlaamse Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen op de BIS-beurs van 6 tot 14 oktober.
Wil je een meer uitgebreid advies, schrijf je dan in voor de gratis adviessessie, kies ‘duurzaam (ver)bouwen’. Als je je hiervoor inschrijft, ontvang je een gratis duokaart voor de BIS-beurs!
>> Lees meer over de BIS-beurs
 
Nieuwdonk in Berlare wordt provinciaal domein
De Provincie krijgt een mooie kans om de regionale spreiding van haar recreatiedomeinen te versterken. Vanaf 1 januari 2019 wil ze instaan voor de uitbating en het bestuur van recreatiedomein Nieuwdonk in Berlare. Het voorstel moet wel nog goedgekeurd worden door de algemene vergadering van intercommunale DDS en door de provincieraad. Het is het resultaat van besprekingen tussen de Provincie en DDS, die momenteel beheerder is van het domein, naar aanleiding van de verplichte uittreding van de Provincie uit het kapitaal van de intercommunale.
>> Lees verder
 
Het bestuur
Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 5 september 2018 om 14 uur. Je kan de zitingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.
Deputatie> wie, wat & waarom van de deputatie.
> raadpleeg de agenda van de Oost-Vlaamse deputatie.
 
UiT in Oost-Vlaanderen
Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65 communicatie@oost-vlaanderen.be | www.oost-vlaanderen.be Bevoegde beleidsverantwoordelijke: Alexander Vercamer
 
Mijn gegevens aanpassen   |   Uitschrijven

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019