Ook: win boeken, filmkaartjes en operatickets
Seks & intimiteit

Seks & intimiteit

Lees er alles over in Zin Magazine editie 5. Nu met gratis verzending!
Zin
Maak kans op een 3-sterrenticket
Kinepolis CinePlus: voordelig naar de film met een koffietje erbij

Tijdens de Kinepolis CinePlus-voorstellingen zie je de mooiste kwaliteitsfilms vanuit een luxe stoel, voor maar € 7,50. Voor aanvang van de film word je ook nog getrakteerd op een gratis kopje koffie of thee mét wat lekkers. De komende maanden staan onder andere Druk, Murder on the Nile en Spencer op het programma. En: we geven 2x een 3-sterrenticket weg! Kans maken en meer weten?

Zin
‘Daten is echt een feest’
Angela Groothuizen fladdert door het leven

Optreden met de Dots, een radioprogramnma en daten naar hartenlust. Angela Groothuizen voelt zich niet anders dan op haar 40ste. Ja, als ze in de spiegel kijkt, ziet ze meer rimpels. Maar dat is het dan. “Dat is ook zo leuk van onze tour met de Dolly Dots. Met de show empoweren we vrouwen van onze generatie. Ga niet in een hoek zitten, kom op!”

Zin
Leesfragment + win-actie
Bloemen zaaien in de moestuin, dát doe je in april

Wim Lybaert is een Vlaamse tv-programmamaker die ook al meerdere boeken over moestuinieren en het goeie leven op zijn naam heeft staan. Nu is zijn nieuwste boek uit, In mijn moestuin. Bloemen zaaien als onderdeel van de moestuin, dát doe je in april, aldus Lybaert: “Ik wil bloemen in de moestuin voor het spektakel, voor de overrompelende schoonheid en de fantastische kakofonie van kleuren, soorten en geuren.” Een leesfragment én maak kans op het boek!

Zin
Zin & Coloplast
Onbezorgd reizen met een stoma

Ga je binnenkort op vakantie, een weekendje weg of plannen aan het maken? Alles voor onbezorgd reizen met een stoma vind je in de stoma travel kit. Vraag de kit nu gratis aan!

Zin
Instagramkunstenaar
Bekijk de wereld eens door de ogen van Paperboyo

Londenaar Rich McCor fotografeert over de hele wereld belangrijke landmarks. Nou is dat op zich niet heel bijzonder, want zoveel mensen maken tijdens hun reizen fantastische foto’s. Maar Rich heeft altijd papier en schaar op zak, waarmee hij zijn foto’s in kleine kunstwerken verandert en een lach op ieders gezicht tovert.

Zin
Eigentijdse opera
Bruid te koop!

Een volwassen, sexy en eigentijds sprookje vol humor. Zo laat de Nederlandse Reisopera Bruid te koop! zich het best omschrijven. Van 2 april tot 12 mei toert het theatergezelschap door het land met de Nederlandse bewerking van Bedřich Smetana’s komische opera Die verkaufte Braut. Lees snel verder, want jij kunt kaarten winnen voor de première op 2 april!

Zin
EW onderzoekt
Wie wil kiezen moet kunnen vergelijken

Sinds de jaren negentig publiceert EW resultaten van eigen onderzoeken. EW Onderzoek voert deze onderzoeken zelf uit of in samenwerking met gespecialiseerde bureaus en wetenschappelijke instituten. De onderzoeken sluiten aan bij de momenten waarop je voor een belangrijke keuze staat, zoals voor een middelbare school, hogeschool of universiteit, een plek om te wonen of voor de beste zorg. Het adagium is: Wie wil kiezen, moet kunnen vergelijken.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden