Canvas

Hallo,

Het voorjaar van Canvas schiet uit de startblokken! Naast onze duidingsprogramma’s, zoals Terzake, De afspraak, De afspraak op vrijdag, De ideale wereld en Extra time is het ook uitkijken naar onze sterke nieuwe titels. Gilles De Coster schuift aan tafel met sekswerkers. We kijken weer mee in de spreekkamers van de therapeuten in Therapie. En in Taxi Joris brengt Joris Hessels doodgewone mensen met bijzondere verhalen met de taxi naar hun bestemming.

Winteruur viert deze week de 500ste aflevering! Liefst 13 vrienden van Wim Helsen en Swami Bami feesten mee en lezen samen een tekst voor.

 

Sekswerkers

Wat doet een sekswerker precies? Waarom zit de oudste job ter wereld nog steeds in het verdomhoekje? Hoeveel zou de presentator zelf kunnen vragen als hij sekswerker zou worden? Gilles De Coster verdiept zich in de wereld van sekswerkers.

Kijk elke maandag op Canvas en via VRT NU 
 

Bekende Vlamingen in therapie

In het tweede seizoen van Therapie kijken we weer mee in de spreekkamers van de therapeuten. Nieuw zijn de getuigenissen van bekende Vlamingen als Sven Mary, Linde Merckpoel, Kevin Janssens en Saartje Vandendriessche.

Kijk elke dinsdag op Canvas en via VRT NU 
 

Taxi Joris is vertrokken

Joris Hessels is taxichauffeur geworden. In Taxi Joris brengt hij passagiers naar hun bestemming en doet hij wat hij het beste kan: boeiende gesprekken voeren. Zo brengt Joris luxe-escorte Noa naar haar cliënt. “Van haar moest ik toch eerst een foto tonen aan mijn lief”, aldus Joris Hessels.

Kijk elke woensdag op Canvas en via VRT NU 

Spraakmakende fictie op VRT NU

Fires

 
Volledige reeks via VRT NU 
 

The handmaid’s tale

 
Volledige reeks via VRT NU 
 

Normal people

 
Volledige reeks via VRT NU 
 
Extra time

Welkom Aster!

Na bijna 13 jaar neemt Aster Nzeyimana de fakkel over van Frank Raes als presentator van de moeder van alle Vlaamse voetbaltalkshows. In een splinternieuwe studio verwelkomt Aster ook nu weer een resem analisten en voetbalkenners.

Kijk vanaf maandag naar Extra time >

Later dit voorjaar op Canvas

 
 
 
 
Ga naar canvas.be
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter