Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief
Humanity House logo Update

Opening 'In my dreams', Café Humanitair en meer!

In november gaan we onder andere in gesprek over het sluiten van weeshuizen in Rwanda en over de vergeten oorlog in Jemen. Ook gaan we het hebben over het tijdelijke en praktische karakter van humanitaire hulp. Sluit die aanpak nog wel aan bij de behoeften van de mensen die geholpen worden? Praat mee!

Afbeelding  

Debat: Stoppen en dan?

DEBAT - Op woensdag 2 november 2016 organiseert Vice Versa in samenwerking met inspectiedienst IOB een debat over de effecten van de bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking door het kabinet Rutte I.
Lees meer...

wo
02.11
14:30
Afbeelding  

Opening 'In my dreams' en debat

BEELD & DEBAT - Tijdens de opening van de tentoonstelling 'In my dreams I want to become a tourist' gaan we in gesprek over het Rwandese besluit om alle weeshuizen te sluiten. Zijn de kinderen nu beter af of niet?
Lees meer...

do
03.11
20:00
Afbeelding  

Jemen, een vergeten oorlog #watkanikdoen

GESPREK - Jemen verkeert in diepe crisis, maar in de media hoor je er nauwelijks over. Wij gaan in gesprek met Nederlandse hulpverleners en beleidsmakers over deze vergeten oorlog.
Lees meer...

do
17.11
16:30
Afbeelding  

Debat: Oorlog in Turkije, Stilte in Nederland

DEBAT - Na de couppoging van afgelopen juli is de vrijheid van meningsuiting in Turkije verder ingeperkt. Woedt er een stille oorlog? En wat gaan Nederlandse politici doen om het geweld tegen de Koerden te beëindigen?
Lees meer...

do
17.11
20:00
Afbeelding  

Café Humanitair: Op weg naar resilience

NETWERKBORREL - Vele hulporganisaties zien wel in dat hulp gericht moet zijn op het opbouwen van resilience, maar hoe begint deze verandering? En wie neemt het voortouw?
Lees meer...

wo
30.11
17:00
 

WINACTIE!

Afbeelding

Maak kans op 3x2 kaartjes voor de film 'HEDI'

Op 3-11 komt HEDI uit, een Tunesische speelfilm waarin een twintiger voor belangrijke levenskeuzes staat in de nasleep van de Jasmijnrevolutie. Vrijkaartjes winnen? Mail naar info@humanityhouse.org! Lees meer ...

 

TIP! CROSSING BORDER FESTIVAL

Afbeelding

Crossing Border Festival 2016

Op 4 en 5 november barst het Crossing Border Festival los in Den Haag. En wij zijn een van de locaties! Kom je gezellig langs voor o.a. Lukas Bärfuss en Simone van Saarloos? Lees meer ...

 

TIP! WE ARE PUBLIC

Afbeelding

Ken jij We Are Public al?

We Are Public is een community van cultuuroptimisten. Voor €15,- per maand krijg je toegang tot voorstellingen, films en exposities. A.s. zaterdag is de kick-off op de Grote Markt in Den Haag! Lees meer ...

 
Klik hier voor onze andere partners  

Humanity House
Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag
070-31000 50

info@humanityhouse.org
Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden