Camping de Oude Molen
Wylerbaan 2a  â€¢  6561 KR  â€¢  GROESBEEK
www.oudemolen.nl  â€¢  camping@oudemolen.nl
NIEUWSBRIEF 2016 - 02


1 april, de camping gaat weer open!!

De lente gaat beginnen, het zonnetje gaat weer meer schijnen, de bloemen gaan in bloei, oftewel het kampeerseizoen gaat beginnen! 1 april is de officiële opening en dan zullen wij weer dagelijks geopend zijn om u te verwelkomen op onze camping. Er zijn verschillende zaken aangepakt deze winter, waaronder een nieuwe schuur en de receptie heeft een opfrisbeurt gehad. De campingtrein staat ook weer klaar voor de ritjes met jullie, waarbij we ook nieuwe routes gaan rijden! Ook komt Jordy het recreatieprogramma weer draaien en hij heeft al behoorlijk veel spannende, sportieve en gezellige activiteiten bedacht.

Kortom, genoeg redenen om de caravan of tent uit de schuur te halen of een Mobile Home of Chalet te huren en hier in het heuvelachtige Groesbeek een geweldige tijd te beleven. 


Kamperen

Om het seizoen met zonnige prijzen te beginnen, start de Kampeerknaller weer. U kunt vanaf € 10,- per nacht kamperen op ons mooie basisveld met prachtig uitzicht over de Groesbeekse heuvels. U kunt er ook voor kiezen een comfortplaats te nemen, hier betaald u slechts € 12,50 per nacht voor. (Exclusief toeristenbelasting en bij een verblijf van minimaal 3 nachten. Geldig tot 9 juli, m.u.v. de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren.)

Ook kunt u weer tijdens de laagseizoen perioden gebruik maken van diverse kampeerkaarten, denk hierbij aan de ACSI, Best Deal en ANWB passen.

De kampeerplaatsen worden nu weer netjes opgeknapt, de heggen zijn gesnoeid en het zwembad gaat alweer vanaf 30 april open. Oftewel, wij zijn er helemaal klaar voor!!

 

 

 

 

 

 

 


AANBIEDING!! Mobile Homes en Chalets

De actieprijzen vanaf € 99,- voor een weekend of midweek wordt verlengd en zal nog steeds gehanteerd worden in de maand april!! Klik hier voor meer informatie. 

Onze verhuureenheden bieden u een zorgeloze tijd, doordat ze een gevoel van kamperen geven, maar wel alle luxe aanbieden. De Mobile Homes en Chalets hebben een uitgebreid inventaris en een gezellig zitje om van de eerste lentezonnestralen te genieten. 


Recreatie programma

Tijdens de meivakantie (29 april tot 8 mei), Hemelvaart en Pinksteren zal Jordy weer het recreatie programma organiseren en begeleiden. Jordy heeft er weer erg veel zin in en hij is van de week al eens langs geweest om zichzelf goed voor te bereiden. Klik hier voor een leuk filmpje van Jordy.

Ook staat boer Toon weer klaar met de dieren. Hij heeft ze van de winter goed verzorgd, maar hij kan de hulp van jullie weer goed gebruiken tijdens het voeren! Komen jullie boer Toon helpen?

  


Tips voor de maand april


Facebook en Twitter

Volg ons ook op Facebook en Twitter voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. 

 


Klik hier om af te melden voor de nieuwsbrief