Tot 40% korting op opbergers | 1 jaar gratis afvalzakken bij een afvalemmer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Opgeruimd staat netjes
Frisse start? Met een schoon en opgeruimd huis kun je er weer tegenaan. Maak je huis klaar voor het najaar met opbergers, handige schoonmaakartikelen enorganisers.
 
 
 
 
 
 
Tot 40% korting op opbergers
Opruimen en opbergen, niet de leukste klussen. Maar met een mooie, praktische opberger wordt het al snel een stuk aangenamer. Krijg nu tot 40% korting op opbergers.
 
 
 
Opbergen doe je zo
Er zijn genoeg manieren om je spullen netjes en makkelijk op te bergen zonder dat je ze op zolder hoeft te stallen. Lees de tips en shop je favoriete opbergers.
 
 
 
Tot 40% korting op afvalemmers
De afvalemmer. Het is niet het meest chique item in huis, maar het is wel onmisbaar. Dit is hét moment om er één aan te schaffen, want je krijgt tot 40% korting.
 
 
 
Opgeruimd huis? Zo doe je dat
Een opgeruimd huis zorgt voor rust. Maar hoe creëer je dit? Met de tips en trucs uit dit artikel ziet het huis er altijd opgeruimd uit.
 
 
 
Zuiver Barbier serie 20% korting
Zuiver geeft de klassieke roldeur een frisse, moderne look. Shop de mooiste sidetabels, dressoirs en buffetkasten uit de Barbier-serie nu met 20% korting. 
 
 
 
Opruimen met Brabantia
Brabantia biedt producten voor in en om het huis, om zo de dagelijkse klusjes in het huishouden eenvoudiger en net een beetje leuker te maken.
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid