Nieuwsbrief niet (goed) weergegeven? Bekijk de online versie.

 

|
Enphasenieuwsbriefnov aangepast formaat
Thema: Opleidingen/Bim

Goed personeel vinden en vasthouden is een grote uitdaging voor installatiebedrijven. Technici liggen niet voor het oprapen, de concurrentie aan de vraagkant is groot en de nieuwe generatie werknemers is minder honkvast. Met opleidingen kan de in- en doorstroom worden gestimuleerd. Voor steeds meer installatiebedrijven speelt (bij-)scholing een cruciale rol in het boeien en binden van mensen.

Reclame bord A58_nwsbrfMEI
Van vakman of -vrouw naar leidinggevende

                         (advertorial)

Binnen veel bedrijven groeien vakmensen door naar leidinggevende, bijvoorbeeld meewerkend voorman, teamleider of ploegbaas. Dat brengt een grote verandering met zich mee. Waar ze eerst zelf presteerden, wordt het ineens hun taak om anderen te laten presteren.
http://www.sbkopleidingen.nl/motiverend-leidinggeven/

 

 

Logo-SBK-opleidingen-met-Uneto-logo-def
'Ik werk aan een fundament onder de branche'

Building Smart International erkent voortaan de Etim-productclassificatie als dé wereldwijde standaard. Dit nieuws maakte Uneto-VNI onlangs bekend en volgens Jan Al, programmamanager Bim bij de brancheorganisatie, is dit een grote doorbraak voor de verdere digitalisering van de bouw- en installatiesector én de toepassing van Etim in Bim.
'Het betekent dat waar we 25 jaar geleden mee zijn begonnen geen vergeefse inspanning was, maar een investering die nu een substantiële productiviteitsverbetering zal opleveren in de hele bouwketen.'

Jan Al-BIM_EDV9160 def
Verbeter de leesbaarheid van barcodes

                          (advertorial)

Het lasergraveerbare B-730 auto-apply polyimidelabel van Brady verbetert de leesbaarheid van barcodes die met een laser op printplaten en complexe oppervlakken worden aangebracht. Dankzij het hogere contrast kunnen de gelaserde barcodes gemakkelijker worden gescand, wat zorgt voor minder verspilling in toeleveringsketens met strikte traceerbaarheidsvereisten.
Meer informatie & Gratis stalen

 

 

LaserEngraveableLabelB730
En verder in dit nummer:

• Werk maken van opleiden
• Begin met Bim
• Profiteer van cijfers collega-installateurs

Nieuw: Stabicad 11

                            (advertorial)
Het is zover: Stabicad 11.00 is uit! De focus ligt op productiviteit. Nog sneller engineeren, betere performance met snellere opstarttijden, nieuwe tools, verbeterde (reken)functionaliteit en E-learning. Lees snel meer en bekijk de video met alle highlights!
https://www.stabiplan.com/nl-nl/page/bim-live-met-stabicad-11/

Stabicad 11 - logo 150px def
E&I is een uitgave van