Langzaam weer fysieke groepen vanaf 1 juni
 
 

Voorlopig online, vanaf 1 juni deels op locatie

We gaan als land naar een nieuwe periode van ‘kijken wat kan’. De overheid bekijkt de versoepelingen van week tot week, op basis van de laatste cijfers. Gezondheid gaat immers voor alles, ook bij Beeckestijn Business School. Hieronder lees je wat dit betekent als je binnenkort met een opleiding of training wilt starten. 

Het is voor ons van het allergrootste belang dat jij je leerdoelen behaalt. Hiervoor bieden we een mix van kennis, inspiratie, oefeningen, discussies en 1:1 coachingsessies. Zowel online als straks weer op locatie!

  • Tot 1 juni worden alle opleidingen & trainingen via een online classroom gegeven.
  • Per 1 juni gaan we kijken of nieuwe opleidingen kunnen starten op locatie. Uiteraard alleen met kleine groepen en met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Volg je je opleiding of training liever online? Ook dat blijft mogelijk.

Wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Neem contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088-147 41 00, we denken graag met je mee!



 
 
Heb je vragen? Neem contact op!
 
Heb je vragen over onze opleidingen of onze corona-maatregelen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Nicole, ze helpt je graag verder!

  Livechat via de website
  Voorlichtingssessie via webinar of op locatie
 
 

Volg inspirerende clinics via live-stream

Onze clinics kun je in ieder geval tot de zomervakantie online volgen. Via een live-stream zorgen we er voor dat je juist nu regelmatig inspiratie kunt opdoen, dus meld je snel aan voor een van de komende clinics.

Clinic-agenda


 
 
OVER BEECKESTIJN

Innovatief & inspirerend
✓ Vertaling naar de praktijk
✓ Topdocenten: vakexperts

CONTACT

Telefoon: 088 1474 100
WhatsApp: 06 2500 2317