Opletten bij overstappen in Minsk. Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel - 4 oktober 2017

1 year ago
  • Html
  • Text
Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 4 oktober 2017

Naar Rusland via Belarus? Let heel goed op de regels!


Onlangs heeft de regering van Belarus besloten dat u maximaal vijf dagen zonder visum in het land mag verblijven als u reist via de internationale luchthaven van Minsk. Dit geldt echter nietniet als u op doorreis bent vanuit of naar Rusland! 
Als u via Belarus naar Rusland vliegt, mag u onder geen beding de transitzone op de luchthaven van Minsk verlaten, zelfs niet om even een luchtje te scheppen. Doet u dit toch, dan wordt dit gezien als het betreden van Wit-Russisch grondgebied en daar krijgt u bij aankomst in Rusland zeer grote problemen mee: uw visum wordt wegens overtreding van de voorwaarden geannuleerd, u wordt onmiddellijk het land uitgezet en u krijgt zowel voor Rusland als voor Belarus een meerjarig inreisverbod.
Hebt u behoefte aan meer informatie of wilt u een (Wit-)Russisch visum aanvragen? Neem dan contact met ons op!

KLM start lijndienst naar Mumbai


Vanaf 29 oktober vliegt KLM drie keer per week (op maandag, donderdag en zondag) vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Mumbai, het belangrijkste economische centrum van India. Deze route wordt momenteel al dagelijks bediend door Jet Airways, een codeshare-partner van KLM.
Voor KLM is Mumbai na Delhi de tweede Indiase bestemming. In Mumbai kan worden overgestapt op aansluitende vluchten van Jet Airways naar 48 binnenlandse bestemmingen. Zo is er een goede verbinding met onder meer Hyderabad, Ahmedabad, Chennai en Pune.
Neem contact met ons op voor uitgebreide hulp bij het boeken van uw vlucht, het reserveren van een hotel en het aanvragen van uw visum.

Brussel - Shanghai rechtstreeks


Op 25 oktober start Hainan Airlines een rechtstreekse lijndienst tussen Brussel en Shanghai Pudong. De verbinding wordt 3x per week aangeboden. Hainan Airlines is niet nieuw in Brussel; de Chinese maatschappij verzorgt al enige tijd een dagelijkse verbinding met Peking.
Voor een reservering op maat neemt u contact met ons op.

Zonder visum naar Qatar


Als inwoner van een van de Schengenlanden hebt u voortaan geen visum meer nodig als u Qatar wilt bezoeken. Bij aankomst krijgt u een visumvrijstelling voor 180 dagen, waarmee u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Qatar mag verblijven.
Meerdere malen in- en uitreizen is toegestaan.
 

Voorkom onnodige incheckkosten bij Ukraine International


Met ingang van deze maand rekent Ukraine International 10 euro voor het afdrukken van uw instapkaart (boarding pass) op de luchthaven. Deze nieuwe regel geldt voor alle economy class-reizigers op binnenlandse en Europese routes. U kunt deze kosten vermijden door zelf van tevoren uw instapkaart af te drukken of naar uw smartphone te downloaden. Dit kan vanaf 48 uur tot 1 uur voor vertrek. Als u gebruikmaakt van de stoelkeuzeservice, kunt u uw instapkaart zelfs vanaf 14 dagen voor vertrek afdrukken (voor business class en premium economy class geldt deze termijn standaard).
Hebt u vragen over het afdrukken van uw instapkaart of het reserveren van een stoel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
Russia Travel

BRIC Travel

Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl

This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Share this newsletter on

Related newsletters

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019