Mange sjove events og koncerter i 2024
Vis i browser
Givskud Zoo Zootopia
Køb gavekort Årskort Oplevelser Dyrene

Motor Mille giver den gas i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Sæson 2024 byder på et væld af underholdende shows for børn og barnlige sjæle. Det første show i rækken bliver med fart over feltet, for her går Motor Mille på scenen. 
Mille har udgivet egne numre, som de fleste børn nok kender fra Ramasjang eller Cirkus Summarum, og til showet i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kan publikum glæde sig til at opleve de velkendte numre kombineret med dans, sjov og spas. 
Showet med Motor Mille foregår lørdag den 13. april 2024 kl. 14.00 på parkeringspladsen P3 bag Safari Shop. Det er gratis at overvære koncerten, når entré til parken er betalt.

Få den vildeste undervisning med klassen
Skoletjenesten i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA underviser helt tæt ved dyrene, og du kan booke både særligt tilrettelagt undervisning ud fra bestemte emner, eller vi kan hjælpe med at skrue det helt rigtige sammen til dig og din klasse.
Eleverne får en intens og autentisk oplevelse gennem mødet med de vilde dyr. De kan se, røre, fornemme og lugte dyr - og får dermed et andet udbytte, end hvis de ser det på en skærm.
Undervisningen opfylder fællesmål, er målrettet alle klassetrin og falder ind i fag som bl.a. natur og teknik, biologi, billedkunst, dansk og historie.
Og har I lyst, kan I også tage på lejrskole i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og sove midt i parken.

Book et unikt ferieophold til sommerferien allerede nu
Tag en eller flere nætter på savannen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs afrikanske teltlejr. Efter en dag med fantastiske dyreoplevelser kan du og din familie overnatte i et stort safaritelt med gnuer og næsehorn som nærmeste nabo. Om aftenen kan I nyde roen omkring lejrbålet, mens I fordøjer dagens indtryk.
Det er muligt at overnatte på savannen i perioden fra den 29. juni til og med den 11. august 2024.

Snup et hyggeligt familieophold på GIVSKUD ZOO - HOSTEL 
Glæd din familie med et weekend- eller ferieophold og oplev et hyggeligt pusterum i komfortable rammer. I overnatter lige ved GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, hvor I kan tage på opdagelse blandt alverdens dyr.

FØLG OS
Facebook Instagram Linkedin
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA | Løveparkvej 3 DK-7323 Give | info@givskudzoo.dk
Tak, fordi du har lyst til at modtage vores nyhedsbreve.
Afmeld