View this email in your browser

Oplossingen voor SRP dozen 

Met de Comarme F2000 doosopzetter beschikt u over een zeer flexibele en betrouwbare dozenopzetmachine. U stelt de F2000 in op het juiste doosformaat, vult het magazijn met uw plano (plat gevouwen) dozen en de F2000 zet uw dozen haaks op, sluit de 4 onderste kleppen en sluit ze met tape of lijm. Uw dozen kunnen nu door naar de vulpositie.

De F2000 is puur het vouwstation en is uit te breiden met bijvoorbeeld de GEM B52 welke de dozen voorziet van tape. Uiteraard kunt u ook kiezen voor water, geactiveerde tape of Hotmelt lijm. De F2000 is verder naar smaak aan te kleden met een PLC besturing van Siemens, Omron, Schneider of Allen-Bradley. Op het 7″kleuren touch-screen kunt u de machine inregelen. Ook is er een F2000 met een Hotmelt Systeem voor bijvoorbeeld het opzetten van uw SRP "shelf ready packaging" dozen, voorzien van perforatie om zo in het schap te zetten.
 

F2000


 


 Ook de Comarme GEM F470 / F70G zijn Dozensluitmachines die perfect passen in uw productie, achter bijvoorbeeld een volautomatische Dozenopzetter.

GEM F470

De GEM F470 stelt u handmatig in op het juiste doosformaat. Met behulp van de optionele RCL 50/65 komen de dozen mooi gecentreerd aan, waarna de bovenkleppen automatisch worden dichtgevouwen en de doos boven en/of onder wordt voorzien van tape. Optioneel is een Siemens S7-1200 PLC voor tapealarm. Ook een pneumatische verstelling voor 3 verschillende dooshoogtes behoort tot de opties.

De GEM F470 Inox is compleet uitgevoerd in RVS en is ideaal in voedselomgevingen. Ook is er een uitvoering met eenHotmelt systeemvoor bijvoorbeeld het sluiten van uwSRP “shelf ready packaging” dozen.

 

Naast de oplossingen voor de SRP dozen hebben wij ook de Minipack-Torre Pratika 56 MPE X2 in ons assortiment. Dit is een hypermoderne en complete volautomatische sealmachine, voor het sealen van uw producten (tot 3600 p/h) in glasheldere of PE krimpfolie. Uw producten kunnen automatisch worden aangevoerd waarna deze automatisch in de sealfolie loop komen en worden dichtgeseald. Na het sealen wordt u product automatisch afgevoerd naar bijvoorbeeld een krimptunnel. Wij bepalen graag samen met u, wat voor u de juiste uitvoering en afmeting is.

Pratika 56 MPE X2

Wij staan voor u klaar!
Join us
Join us
Video's
Video's
Prijzen zijn excl. BTW en transport (tenzij anders vermeld)

Copyright © 2021, Idépack Verpakkingsmachines B.V.,
Alle Rechten voorbehouden.
 

Idépack Verpakkingsmachines B.V.
Zeilmaker 8
NL-3861 SM Nijkerk
T: +31(0)33-2990008
E: info@idepack.com
W: www.idepack.com


unsubscribe from this list    update subscription preferences






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Idépack Verpakkingsmachines BV · Zeilmaker 8 · Nijkerk, 3861SM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp