Mobiele speciecentrale op Ginaf 10×4 heeft geen wateraansluiting nodig op de bouw
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Opnieuw een elektrische minigraver van Nederlandse bodem: de Eco-Digger
Hyundai-importeur Van der Spek en het nieuwe bedrijf Eco-Digger lanceren op korte termijn een accu-aangedreven elektrische minigraver. Het gaat om een 2-tons machine. De initiatiefnemers beloven dat met de machine een volle werkdag kan worden gedraaid.
(advertorial)
Precisie en timing op het werk
De twee belangrijkste factoren in ons werkveld. Sloop van gebouwen, met verticutering van kolomvoeten en plintfunderingen in dichtbevolkte gebieden, gedaan met een MB Crusher-trommelsnijder met dubbele aandrijfmotor. Een gepatenteerd systeem dat het mogelijk maakt om stroom te verdelen over de twee getande koppen en de trillingen te absorberen die worden gegenereerd op de graafarm.
Mobiele speciecentrale op Ginaf 10×4 heeft geen wateraansluiting nodig op de bouw

Vloerenleggersbedrijf Kroezen uit het Friese Bolsward heeft een bijzondere Ginaf in gebruik genomen. De door Bedrijfswagen Service Friesland geleverde Ginaf is een 8×4 die door Ginaf is voorzien van een extra gestuurde as, HPVS-vering en een EVS-gestuurde achteras.

Lees verder >
Banner
BMWT-directeur Jan Hommes over emissiebeperking: ‘Leg focus op fijnstof en stikstof’

De materieelsector ontkomt er niet langer aan: het beperken van de uitstoot is een van de belangrijkste opgaven voor de komende jaren. ‘De druk zit behoorlijk op de ketel, dit dwingt de sector tot actie’, zegt directeur Jan Hommes van de BMWT.

Lees verder >
(advertorial)
Zwaar bouwmaterieel huren?
Tuytel is dé specialist in de verhuur van zwaar bouwmaterieel. We verhuren machines voor grondverzet, transport, recycling, vegen & zuigen en beton. Met of zonder operator. Bekijk onze machines én onze nieuwe uitstraling op de Matexpo beurs van 11-15 september in Kortrijk.
Mini, midi, maxi: Maarten de Boer kiest met Case CX210D voor een ‘grote graver’

Maarten de Boer uit Nijeveen had al langer een aantal mini’s en midi’s van Case in zijn verhuurvloot. Ditmaal heeft hij een ‘maxi’ toegevoegd: een Case CX210D. Vanwege de stijgende vraag naar zwaarder materieel had De Boer behoefte aan ‘een grote graver’.

Lees verder >
(advertorial)
BouwMachines op de mat
BouwMachines is het vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Zes Bobcat-verreikers voor HWS Verhuur

HWS Verhuur heeft onlangs zes nieuwe verreikers van Bobcat in gebruik genomen. Voor leverancier Inter-Techno was het de grootste order voor verreikers sinds de dealer in de zomer van 2018 Bobcat-verreikers aan het assortiment toevoegde.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright