Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Achter d'Hoven: opnieuw 15 kavels te koop

Het project Achter d’Hoven is een unieke kans om te bouwen in een nieuwe woonkern midden in het centrum van Wuustwezel. In deze veelbelovende groene wijk in aanbouw zijn nu opnieuw een 15-tal kavels te koop. Kandidaat-kopers moeten zich inschrijven op de website van IGEAN en er komt ook een info-avond op donderdag 15 maart om 19.30 uur in GC Kadans om het bouwproject en de inschrijvingsvoorwaarden toe te lichten.

Lees meer

Verkoop van 35 loten hout en verschillende materialen

Het gemeentebestuur wenst over te gaan tot de verkoop van 35 loten hout. Deze zullen per opbod verkocht worden op zaterdag 17 maart vanaf 10u aan de gemeentelijke kade in het recyclagepark, Polderstraat 68. Diezelfde dag worden vanaf 13u ook enkele andere materialen openbaar verkocht aan het gemeentemagazijn, Slijkstraat 5. Concreet gaat het om fietsen, een muziekinstallatie, bureaustoelen, een buffetpiano, een schaftkeet en een BMW.

Lees meer

"Mijn kleren en ik" - Silke Mattheeusen

Silke Mattheeusen stelt tentoon: veertig miniatuurwerken en twintig kledingstukken die een speciale betekenis voor haar hebben. Neem je tijd om te kijken naar haar werk. Zie de kunst in kledij, de rode draad door alle werken. In ieder stuk zit meer dan je op het eerste zicht denkt! Zaterdag 10 en zondag 11 maart in 't Kratje, Gasthuisstraat 7 te Gooreind.

Lees meer

Wuustwezelse Koren in Concert!

Wuustwezel telt heel wat koren, en daar mogen we trots op zijn! In samenwerking met de gemeentelijke cultuurraad hebben maar liefst zes koren hun krachten gebundeld om het publiek te laten genieten van een spetterend concert. Heel wat sopranen, alten, tenoren en bassen hebben samen geoefend om er iets moois van te maken op zondag 11 maart in GC Kadans. De inkom is gratis.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be