Ny podcast om energi og klima fra Green Power Denmark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhedsbrevet i webversion
2775 header dagens energi 1280x300
Nye tal: Opstillere klar til at fordoble mængden af vind på land
vind 02 landvind bornholm gronne marker
4.840 MW landvind - eller hvad der svarer til ca. 1.000 nye vindmøller - er enten klar til behandling eller i planlægning i landets kommuner, viser en optælling. Green Power Denmark glæder sig over den store interesse blandt opstillerne og støtter ambitionen om at lette arbejdet med at få projekterne godkendt.
Læs mere

 

Green Power Denmark lancerer energi- og klimapodcast
Podcast S%C3%B8ren Eriksen og Krististian Jensen2
Med en ny energi- og klimapodcast sætter Green Power Denmark og erhvervsmediet Business Review sammen med virksomheder og eksperter fokus på morgendagens grønne udfordringer og løsninger.
Hør podcasten 'Energi til fremtiden'


 

2603 citat
Borgernes synes, det er en fantastisk ide, og det bør samfundet handle på og undersøge, om der brug for at give ejerne af industribygningerne bedre incitamenter til at sætte solceller op, fjerne evt. regulatoriske barrierer og gøre det muligt for energiselskaber at stå for installationerne og driften.
1566561015708
Jacob Ladenburg, professor på DTU Management, om en ny undersøgelse, der viser at 93% af borgerne bakker op om solceller på industritage, mens 87% er positive over for havmølleparker.
Kilde: DTU

 

 

 

Dagens tal
1,2 mia. dollar
Den svenske producent af bilbatterier Northvolt har sikret sig 1,2 mia. dollar til sin ekspanderende forretning. Northvolt har allerede produktion i nordsvenske Skellefteå samt i Polen og Californien og har flere nye ’gigafactories’ på vej i USA, Tyskland og Sverige. I alt er virksomhedens mål at producere batterier med en årlig volumen på 150 GWh i 2030.
Kilde: Recharge

 

BCD2023 RD
AURA får designpris for visuel rebranding
Østjyske AURA og samarbejdspartneren USE Agency er har fået en Red Dot Design Award for arbejdet med visuel rebranding. "Baggrunden var i høj grad at afspejle den nye strategi "Tættere på dig...", samt et ønske om at tale til en anden og større målgruppe og få et mere nutidigt udtryk", siger kommunikationschef Claus Blem Jensen. 
Læs mere

 

23.06 IDA Technomania Illustration
Technomania

 

Med Green Power Denmark som ny samarbejdspartner kaster Danmarks største teknologievent, Technomania, der arrangeres af ingeniørforeningen IDA, i år et særligt lys på elektrificering og omstilling til vedvarende energi.  Det betyder, at man i år kan se frem til et program med højaktuelle temaer fra energiens verden.
2659 4 dots lightgreenw
2613 event date time lightgreen 3.-5. oktober
2616 event place lightgreen MCH Messecenter Herning
2615 event ticket price lightgreen Gratis
Læs mere og tilmeld dig

 


 

Dagens priser
2627 todays prices systemprice lightgreen
Systempris – el
541,17
DKK/MWh
2610 todays prices vestdanmark lightgreen
Vestdanmark – el
856,58
DKK/MWh
2626 todays prices oestdanmark lightgreen
Østdanmark – el
856,58
DKK/MWh
2624 todays prices gasprice lightgreen
Gaspris
3,70
DKK/m3
2625 todays prices co2price lightgreen
CO2-pris
86,72
EURO/ton
Alle elpriser er dagsgennemsnittet af spotpriser i DKK/MWh
Gas- og CO2-pris er intraday priser fra foregående handelsdag
Kilde: Nord Pool | Kilde: EEX | Kilde: ICE

 

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du enten har tilmeldt dig via greenpowerdenmark.dk eller en af organisationens tidligere hjemmesider eller direkte har bedt om at komme på listen.
Afmeld nyhedsbrevet
Se oversigt over Green Power Denmarks nyhedsbreve
Læs persondatapolitik
© Green Power Denmark 2023
2617 footer linkedin icon 2619 footer twitter icon 2618 footer mail icon