Optieconstructie op Heineken, het strategenpanel over de eerste helft van 2024 en een nieuw record voor de Dividendportefeuille.
Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
 
 
. .
26-06-2024
  

Optie Heineken | Beleggen met mate

 
Optie Heineken | Beleggen met mate

Een investering in Heineken lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk, vanwege de sterke merknaam en wereldwijde aanwezigheid, maar verschillende factoren kunnen dit een minder verstandige keuze maken.


Lees verder >
.  
 
 
ADVERTORIAL
 
  
Wij veranderen de wereld met sporttechnologie
 

Beleggen bij Dutch Sport Tech Fund betekent een verwacht jaarlijks rendement van 10% - 30% en bijzonder goede spreiding. Wij investeren alleen in de absolute top van de sporttech markt. Wilt u ook deel uit maken van deze exponentieel groeiende markt? Stap dan nu in vanaf €100.000.

 
Meer informatie: >
  
 
  


 
 

Voorkennis | Stel live vragen in de podcast voor beleggers 

Klik hier >

 
 
  

ARTIKELEN

Strategenpanel 2024 | Mooi halfjaar is net geen kopie van 2023

Aandelen zijn volgens verschillende maatstaven behoorlijk hoog gewaardeerd. Maar zolang de economie redelijk goed blijft draaien, vormen aandelen volgens het strategenpanel van Beleggers Belangen toch een betere belegging dan obligaties.

 
Lees verder >
 
Dividendportefeuille | Brede spreiding werpt vruchten af

Zelfs in een week waarin uitblinker en zwaargewicht Broadcom een stap terug doet, zet de Dividendportefeuille een nieuw record neer. Vooral in de breedte presteerden de Amerikaanse aandelen weer sterk.

 
Lees verder >
   
Nikkel | Sterke prijsdaling door onrust over innovatie in batterijen

Sinds 20 mei is de prijs van nikkel in dollars met maar liefst 21% gedaald. De daling van de nikkelprijs is niet op zichzelf staand; veel andere grondstoffen hebben ook te maken gehad met prijsdalingen.

 
Lees gratis >
 
Wat vindt u van deze e-mail?
Positief   Negatief