Nieuwsbrief van 19-4-18 6:27:00
Online bekijken

Optimaal gebruik maken van beschikbare schachtruimte

Nieuw! Verticaal gelaste wandconsole van BIS RapidStrut®

De BIS RapidStrut® Wandconsole Verticaal (BUP 1000) is speciaal geschikt voor verticale buisinstallaties en biedt de perfecte oplossing voor schachtsituaties met of zonder muur. De console maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in schachten en heeft naar binnen gebogen flanken met vertanding voor extra grip. Daarnaast maakt het product deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 Systeem, wat het geschikt maakt voor binnen- en buitentoepassingen.

Volledig uitgeruste Legrand IK-3 vloerdoos: alles in één referentie

De IK-3 vloerdoos is de ideale oplossing voor lage inbouwdiepte. Het installeren en bestellen van de vloerdoos is nu nog eenvoudiger dankzij de prefab oplossing. De volledig uitgeruste IK-3 vloerdoos bestaat uit de instortdoos, dekselset IK-3 verticaal vloerdoos, vier Mosaic voorbedrade wandcontactdozen en acht uitsparingen voor data. Zo kunt u een complete oplossing bestellen onder slechts één referentie!

Zeer compacte lucht-water-warmtepomp IWT met geïntegreerde boiler

Electronics (LG) introduceert de Integrated Water Tank (IWT). Deze zeer compacte lucht-water-warmtepomp bestaat uit een buitenunit en een binnenunit met geïntegreerde boiler voor warm water van 200 liter. De IWT kan worden toegepast bij nieuwbouw, renovatie en appartementencomplexen.

De ene straal is de andere niet...

Steeds meer mensen raken vertrouwd met het reinigen met water op het toilet. En wie eenmaal de luxe van een douchewc heeft ervaren, wil niets anders meer; de geïntegreerde warm waterdouche zorgt voor een fris en schoon onderlichaam. Dat is duidelijk. Wat nog niet duidelijk is bij iedereen, is dat de ene straal de andere niet is. Want met de opkomst van de douchewc, is er ook een diversiteit aan aanbod op de markt gekomen.

Dag en nacht helder beeld met de beveiligingscamera van Zavio

De bullet bewakingscamera van Zavio is een sterke beveiligingscamera met 2 Megapixel en Full 1080p resolutie. Deze beveiligingscamera geeft dag en nacht helder beeld, door de automatisch scherp stellende varifocale lens, het verwijderbare IR-cut filter en highperformance IR leds. Spanning en data worden door dezelfde standaard netwerkkabel geleverd d.m.v. Power over Ethernet.
Meer over ventilatie en koeling? De themapagina Ventilatie en koeling op NBD-Online!

Renson Healthbox 3.0 app wint iF Design Award

De gebruikersapplicatie van de nieuwe, intelligente en geconnecteerde Healthbox 3.0 ventilatie-unit van Renson heeft de iF Design Award gewonnen, dankzij de manier waarop de app een abstract begrip als binnenluchtkwaliteit omzet in een intuïtieve interface met behulp van kleur, grafieken en tips. Zo is een bewoner zich voortaan 24/7 bewust van de binnenluchtkwaliteit en weet die ook hoe de ventilatie-unit daar automatisch toe bijdraagt, zonder er zelf naar om te hoeven kijken.

Gratis white paper "Ventilatieroosters, luchtroosters"

Nieuw basiskennisartikel over ventilatieroosters en luchtroosters nu gratis te downloaden op NBD-Online. Ventilatieroosters vormen de verbinding tussen luchtkanalen en de ruimtes waarop die luchtkanalen zijn aangesloten. Ook worden luchtroosters gebruikt om aangrenzende ruimtes met elkaar in open verbinding te brengen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.