Ontdek hoe een slimme aanpak meer kan doen dan alleen kosten verlagen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
online versie
Ematters | marketing & data engineers
Beste
Beste,
 
 
Inmiddels is de meteorologische lente begonnen is het consumentenvertrouwen wederom licht gestegen. Hoe maak je jouw internationale marketingstrategie zowel schaalbaar als lokaal relevant? En hoe ga je effectief om met retouren? Laten we de lente omarmen en samen met jou je verkoop- en retourstrategie optimaliseren!
Met vriendelijke groeten,

Team Ematters
///


 
Wij zoeken experts voor ShoppingTomorrow
Wij zoeken experts voor ShoppingTomorrow
 
 

Als onderdeel van ShoppingTomorrow 2024 gaan we samen met Abovo Maxlead en Channable het thema "Hoe richt je internationale marketing in om zowel schaalbaar als lokaal relevant te zijn?" invulling geven. Meer informatie over ShoppingTomorrow, of meedoen als expert meedoen?

///


 
Een effectieve retourstrategie?
Een effectieve retourstrategie?
 
 
Op welke manier kun je nu het beste je retouren beheren? Een klant uitsluiten van aankopen? Dat kan, maar het is wel een heel simplistische manier die meer kwaad kan doen dan goed. Hoe implementeer je dan een effectieve retourstrategie? Eén die zowel je klant als interne team tevreden stelt?
///


 
Award Winning Company

Ematters B.V.  |  Valschermkade 18  |  1059 CD Amsterdam
+31(0)20 707 36 90  |  info@ematters.nl  |  ematters.nl

linkedin  |  vacatures

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

© 2024 Ematters B.V.  |  privacy- en cookiebeleid