Nederlandsers zijn massaal aan het wandelen geslagen | Dit zijn de winnende foto's van oktober | Neemt spiermassa af tijdens winterslaap?
ACTIEFOTO

ACTIEFOTO

Dit prachtige beeld van Karin Lokers is de Roots Foto van de Week
Roots
Opvallend nieuws
Ruim 20 papegaaiduikers aangespoeld

Langs de Nederlandse kust zijn de afgelopen twee weken opvallend veel papegaaiduikers aangespoeld. In de meeste gevallen waren de dieren dood, maar een levend exemplaar is opgevangen en wordt nu verzorgd bij Ecomare op Texel.

Foto: Ecomare

Roots
Natuurfotografie
Winnaars van de maand oktober

Dit zijn de winnaars van de Roots-wedstrijd Foto van de Maand oktober. Het thema was kleurrijke zwammen en er kwamen prachtige foto's van vliegenzwammen, amethistzwammen en koraalzwammen voorbij. 

Foto: Leo Deknatel

Roots
Wat een vraag!
Spiermassa in winterslaap: hoe zit dat?

Stel je leukste natuurvraag aan Roots, dan zoeken wij het voor je uit. Deze bijvoorbeeld: neemt de spiermassa bij dieren af tijdens de winterslaap? Bij de grondeekhoorn is dat onderzocht.

Foto: Hans Smeenk

Roots
Nu te koop
Roots Jaarkalender 2022

Wie verras jij met de Roots Jaarkalender 2022? De jaarkalender bevat elke maand de mooiste foto’s en een handig overzicht waarin je bijvoorbeeld verjaardagen en/of afspraken kunt vermelden. De kalender kost slechts € 4,99 en tot en met 31 december betaal je géén verzendkosten!

Roots
Naar buiten
(Jonge) Nederlanders wandelen meer

Bijna 60% van de Nederlanders is sinds het begin van de coronacrisis in maart 2020 meer gaan wandelen. Dat komt naar voren uit de Nationale Wandelmonitor. Ook opvallend is dat 70% van de jongeren tot 30 jaar meer wandelt dan voor de coronacrisis.

Foto: Marcel van Kammen

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden