En wat voegt het toe?
ORnet
Versterk je OR invloed
Online versie
Ornet academy
Or en vakbond

De ondernemingsraad en de vakbond vertegenwoordigen allebei de werknemers van een organisatie. Zij doen dat elk op een andere manier.

Het kan daarom nuttig zijn om goed samen te werken en elkaar niet als concurrent te zien. Bekijk met deze checklist hoe en wanneer dat voordelen kan opleveren voor jouw organisatie.

Ornet academy
Or kan aansturen op onderhands dwangakkoord bij schulden
De or kan binnenkort het initiatief nemen voor een dwangakkoord met alle schuldeisers bij insolventie. Dit volgt uit de wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). Beide Kamers zijn akkoord gegaan.  Financieel experts verwachten dat de Wet veel banen kan redden en faillissementen kan voorkomen.
ORnet academy
OR Workshopdag
Wat ga jij dit jaar doen?
Hoe blijf jij op een stimulerende manier bezig met je vak? Hoe zorg je ervoor dat je energiek en actief je vaardigheden aanscherpt en je kennis uitbreidt? Door te sparren met de trainer en de andere deelnemers op de OR workshopdag bereik je een nieuw level. 17 verdiepende en inspirerende sessies die jou laten groeien. Het resultaat? Je komt terug met nieuwe inzichten, praktische tips en handige methoden die je meteen kunt gebruiken. 
Ook interessant:
ORnet academy
Een inspirerend bestuurder

Soms word je geraakt door het levensverhaal van een bijzondere manager. Maarten Veth was zo’n man.Opgeklommen van stagiair tot directeur van de vestiging van Van Gelder Papier in Velzen, werd hij geconfronteerd met het faillissement van de onderneming in 1981. De economische malaise van begin jaren tachtig en sterk veranderde marktomstandigheden deden het concern de das om.

Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright