18 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
OrangeValley, MvH Media, AdResults en Increase fuseren
[Nieuws] Digitale marketingbureaus OrangeValley, MvH Media, AdResults en Increase gaan samen verder. De bedrijven bundelen hun krachten om samen te werken aan een leidende rol op het gebied van data en performance marketing en een leidende positie in te nemen op de Europese markt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Column: E-commerce lijkt de nieuwe Tata Steel
[Opinie] Dit jaar vieren we het dertigjarig bestaan van e-commerce. Het is alleen de vraag of de huidige werkwijze nog toekomstbestendig is. 50 procent van de webshops die vandaag beginnen, is binnen vijf jaar verdwenen. Ze stoppen ermee omdat het lastig is om geld te verdienen, onderschatten het vele werk of redden het niet door te lage marges.
twitter facebook linkedin
lees verder
De indrukwekkende groei van HorecaTraders
[Advertorial] Horecabedrijven in heel Europa en ver daarbuiten weten HorecaTraders online te vinden. De handel die Mustafa Sancaktar tien jaar geleden startte, is nu Oost-Europa en de Golfstaten aan het veroveren. Tegen welke uitdagingen loopt hij daarbij aan?
image
image
Superdry kondigt herstructureringsplan aan
[Nieuws] Modemerk Superdry heeft een herstructureringsplan aangekondigd waaruit blijkt dat er gesneden gaat worden in de huurprijzen en kosten. Daarnaast komt er een kapitaalverhoging en wordt de notering aan de Londense beurs geschrapt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Mud Jeans haalt geld op met verkoop aandelen
[Nieuws] Denimmerk Mud Jeans wil door de verkoop van aandelen een half miljoen euro ophalen. Het merk wil daarmee investeren in zijn groeiplannen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kei hard groeien én blije(re) medewerkers. Kan dat?
[Advertorial] Kun je bedrijfsresultaten en medewerkertevredenheid tegelijk laten groeien? Tijdens het kennis- en netwerkevent PI University op 14 mei in Den Bosch brengen we ondernemers, directeuren, managers en andere decisionmakers samen om hierop het antwoord te vinden! Met geweldige sprekers, tips voor het worden van een 9+ organisatie én een gezellige borrel wil je dit niet missen. Tickets zijn gratis.
image
image
Twinkle100: onderzoek gaat van start
[Nieuws] Wie zijn de grootste online verkopers in ons land? De komende periode brengt Twinkle in kaart waar de Nederlandse online verkopen plaatsvinden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nathalie Lam is keynotespreker op NIMA Marketing Day
[Advertorial] Hoe gaat een groot bedrijf als Philips om met diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) en milieu, maatschappij en governance (ESG)? Nathalie Lam is hier in gespecialiseerd en mede-verantwoordelijk voor de wereldwijde activering van Philips Global ESG Brand Marketing-campagnes. Tijdens haar keynote zal Nathalie delen hoe DEI en ESG een fundamentele rol kunnen spelen in je merkstrategie en hoe je de juiste aansluiting kan creëren met je doelgroep. Koop nu je ticket met korting!
image
image
Colruyt bezorgt met cargofiets in Gent
[Nieuws] Online boodschappendienst Collect&Go van supermarkt Colruyt bezorgt in Gent sinds kort met een elektrische cargofiets.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.