De Zwarte Cross nieuwsbrief van 21 maart

De Zwarte Cross nieuwsbrief van maart

NIEUWE NAMEN: ORGEL JOKE, SEASICK STEVE EN BZB

We knappen er alweer de vijfde lading nieuwe namen in op deze rustige donderdagmiddag! Onder andere de op één na meest geliefde oma van Nederland (na Tante Rikie natuurlijk) is er weer bij: Orgel Joke. Net als Seasick Steve, Acda en De Munnik, The Partysquad en BZB. Waar verheug jij je het meest op?

Lees meer

ZWARTE CROSS OPEN TRAPT ZATERDAG AF IN HEERDE

Het grote nadeel van de Zwarte Cross is dat de rest van het jaar er zo bij verbleekt. Die overige 361 dagen zit je maar een beetje mistroostig met je konijn op schoot naar de klok te staren tot het weer juli is. Maarrrr: met de Zwarte Cross Open is dat verleden tijd! Vijf kwalificatiewedstrijden en een halve finale die uiteindelijk leidt tot de grote finale op de Zwarte Cross. Topsnelheden en spektakel gegarandeerd. Kom kijken naar de eerste wedstrijd op 23 maart in Heerde – dat is ook nog eens helemaal gratis!

Lees er alles over

VIND JIJ OOK ZO GRAAG OVERAL WAT VAN?

Goed nieuws: je kan Zwarte Cross-kaarten winnen met je mening! Het zit zo: wij willen heel graag weten wat jullie van onze Zwarte Cross-app vinden. Zelfs als je die nog nooit hebt gebruikt. Als je de enquête invult vóór 3 april, maak je kans op 2 setjes van 2 campingkaarten. Invullen duurt ongeveer 7 minuten. Op 5 april krijgen de winnaars bericht van ons. Oh ja, en geef het even door aan je maten zodat niemand deze extra kans op kaarten mist!

Vul de enquête in

TALENTENUPDATE: NIEUW SEIZOEN, NIEUWE KANSEN

Aaaah, lente: zon op je kop, blad aan de bomen, tijd om schik te maken! Voor de jonge topsporters van de Talententuin is dit echter geen tijd om op het terras te gaan zitten, maar om weer keihard te gaan trainen voor een nieuw seizoen vol overwinningen. Snowboarder Melissa Peperkamp, wegracer Jeffrey Buis en mountainbiker Annemoon van Dienst vertellen je er alles over.

Lees de blogs

NIEUW: DE ZWARTE CROSS VERJAARDAGSKALENDER!

Heb je zoveel nieuwe vrienden gemaakt op de Zwarte Cross dat je verjaardagskalender uitpuilt van de Jarno's, Annies en Hanzen? Vul je vriendenvoorraad aan op de Zwarte Cross verjaardagskalender! Voor maar € 12,50 is 'ie van jou.

Naar de webshop

LAAT NOZEM JE FEEST SMEREN

Organiseer je binnenkort een feest of partij en kan de aankleding nog een beetje smering gebruiken? Nozem Oil biedt allerlei materialen aan, van statafels gemaakt van olievaten tot barren en bouwhekzeilen. Informeer vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn, dan doen we een leuk voorstel!

Bekijk de mogelijkheden