Of glij relaxed je weekend in met deze afro mash-up van Nana Fofie
FunX.nl - The Sound Of The City
Nana Fofie mash-up
Nana Fofie doet live Leg Over mash-up in De Avondshow
Glij relaxed je weekend in met deze mash-up van de Ghanees-Nederlandse Nana Fofie. De zangeres was te gast bij Jaimy in De Avondshow en zong speciaal voor FunX een combinatie van verschillende urban hits met als basis Mr. Eazi's Leg Over.
Me Too
Gedraag jij je anders sinds het begin van #MeToo?
#MeToo. Hoe vaak heb je die gebruikt zonder dat je het grappig bedoelde? Een jaar geleden werd de hashtag in het leven geroepen om seksueel ongewenst gedrag te stoppen, maar heeft het begrip zijn doel bereikt? FunX zocht het uit.
Kijken in de telefoon van Soufiane Eddyani
Ouassima kijkt in de telefoon van...Soufiane Eddyani
Heeft Soufiane Eddyani een mamacita op het oog om mee te trouwen? Ouassima stelt die vraag aan de succesvolle Vlaamse artiest. Ook ontdekt ze dat Soufiane ziek veel geheimzinnige Snaps binnenkrijgt, die hij liever ongeopend laat.
Khabib dreigt UFC te verlaten
Khabib Nurmagomedov dreigt UFC te verlaten
Na de gruwelijke overwinning van UFC-vechter Khabib op Conor McGregor vorige week, brak er massaal chaos uit. Vriendjes van Khabib namen McGregor ook nog even te pakken, maar dat kan voor hen nu ernstige gevolgen hebben.
Veelbelovende teaser van Disney's 'Aladdin'
Veelbelovende teaser voor Disney's Aladdin
De mooiste woestijnen, glinsterende juwelen en een kleurrijke cast. De teaser van Disney's nieuwste film Aladdin geeft nog niet veel weg, maar de eerste beelden zijn genoeg om enthousiast te worden over de remake die in de lente van 2019 uitkomt.
Wie is jouw beroemde stylist?
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat