Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
maandag 24 augustus 2020
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Oud-accountant Veuger schikt met Volksbank
Het conflict in de top van de Volksbank wordt niet meer voor de rechter uitgevochten. Met vertrekkend CFO Pieter Veuger, tot eind 2019 partner bij PwC, is een deal gesloten.
Lees verder »
De Beer Accountants: nu ook voor parkeeradvies!
Dat accountants van veel markten thuis zijn is bekend. Maar De Beer Accountants & Belastingadviseurs uit Tilburg heeft zelfs een medewerker die zich bezighoudt met parkeeradvies.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Fiscaal Vanmorgen: actuele fiscale opleidingen ook voor jou!

Fiscaal Vanmorgen, onderdeel van MOCuitgevers verzorgt fiscale opleidingen voor accountants, belastingadviseurs en fiscalisten. Altijd maximaal 15 deelnemers per groep waardoor veel interactie mogelijk is. Er is veel aandacht voor jouw praktijkvragen. Dit format zorgt voor een goede kwaliteit en hoge waarderingen (8+) van onze opleidingen.

Lees verder »
Hulpbusje, afscheidscadeau Koert van der Bij (Alfa Accountants), leeggeroofd
Op 24 april zwaaide Koert van der Bij af als CFO van Alfa Accountants. Hij kreeg een passend afscheidscadeau: een personenbusje voor zijn hulpproject in Gambia. Helaas is er slecht nieuws.
Lees verder »
Hans Biesheuvel (ONL) vreest voor faillissementsgolf bij stoppen steun
De huidige noodmaatregelen lopen tot 1 oktober. Donderdag hervatte de polder zijn gesprekken over de crisismaatregelen. Niemand liet iets los, behalve Hans Biesheuvel van ondernemersorganisatie ONL. Hij waarschuwt dat het in veel sectoren veel slechter gaat dan politici denken en wil dat de maatregelen verlengd worden.
Lees verder »
ADVERTORIAL
BTW-gids 2020

BTW, bijna iedereen heeft er mee te maken. Groot of klein, elke ondernemer moet BTW afdragen. De BTW-gids 2020 is bestemd voor zowel de accountant, de belastingadviseur, de fiscalist als de ondernemer. Met BTWeetjes, online stroomschema’s en pdf’s van de tekst. Bestel een los exemplaar of neem een abonnement!

Lees verder »
TIP
Tipweek | Tip 1 – Deadline aanvraag NOW 2.0 nadert
De tijd begint te dringen om nog tijdig NOW 2.0-subsidie aan te vragen. Attendeer je cliënten er op dat de subsidieaanvraag uiterlijk op 31 augustus…
Lees verder »
Coronaregels blijven, horecabranche vreest voor toekomst
Er komt geen versoepeling van de coronaregels in de horeca. Belangenvereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) was naar de rechter gestapt om dat af te dwingen, maar die ging niet mee in de eis. De uitleg volgt op 11 september.
Lees verder »
PwC UK stelt publicatie jaarcijfers vier maanden uit
PwC Engeland stelt de publicatie van zijn jaarcijfers uit. Normaal gesproken komen de cijfers in september, maar er is door de coronacrisis te veel onzekerheid over de bonussen die dit jaar worden uitgekeerd.
Lees verder »
Economiestudie (ook accountancy) maakt seksistisch
Een recent internationaal onderzoek doet nogal wat stof opwaaien. Want wat blijkt? Een studie economie zou seksistisch maken.
Lees verder »
‘Saaie accountant’ struikelde over vermeende malversatie
Op 31 juli overleed Wim Scherpenhuijsen Rom (87). De grondlegger van ING moest in 1992 al na drie maanden aftreden. Een ‘saaie accountant’ die zich niet thuisvoelde in de jungle van het zakenleven,luidde indertijd het oordeel. 
Lees verder »
CONTENTPARTNER
3 ingrediënten voor een succesvol advieskantoor

Een goed eindproduct begint met een perfecte basis. Een huis met een stevige fundering, een innovatie met een creatief idee en een smaakvol gerecht met een basisrecept. Natuurlijk ben je er dan nog niet.

Lees verder »
OPLEIDINGEN
HBO Bachelor Accountancy
Markus Verbeek Praehep
1 september 2020
POST-HBO OPLEIDING CONTROLLING
HAN
3 september 2020
VACATURES
Customer Success Manager – Yuki
Yuki
Rotterdam
Manager Assurance praktijk (min 4 dagen)
Coney
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN