Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405815
Recreatief.nl   Nieuwsbrief Special
Tips van de redactie
 

Heerlijk 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente

Tijdens de feestdagen is dit 4-sterren hotel in Twente warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. Kom met Oud en Nieuw heerlijk genieten in Twente.
Sprookjesachtige sfeer in Boekelo

 

Oud en Nieuw arrangement in Brabant met feestavond

Het gezellige Brabant; een ideale locatie om de jaarwisseling door te brengen Bij ons speelt genieten de hoofdrol. Vol entertainment, met heerlijk eten en een spetterend feest met Oud & Nieuw. Ons arrangement heeft bovendien een sportief tintje - tenminste - als jij dat wilt. 
Verblijf met een sportief tintje

Feestavond, 6-gangen diner en Live muziek in Zeeland

Kom naar Zeeland en geniet van een Sylvesterarrangement. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid 6-gangen diner met aansluitend een spetterende party met live muziek en een dansvloer om de voetjes van de vloer te laten gaan.
Voetjes van de vloer op de dansvloer

 

Oud & Nieuw vieren in Drenthe met gezellige avond

De jaarwisseling afsluiten met een gezellig avond live Cooking diner, een feestavond met live muziek op Oudjaarsavond en om middernacht een feestelijke toost met bubbels en oliebollen. Luid het nieuwe jaar gezellig in met familie en vrienden.
Live Cooking en muziek op Oudjaarsavond

Nieuw binnen gekomen
 

Luxe diner en Live Muziek met oud en nieuw nabij Nijmegen

Boek nu dit heerlijke 3-daagse Oud & Nieuw arrangement nabij Nijmegen. Liever een 4-daags ervan maken? Ook dat is mogelijk. Op oudejaarsavond geniet u van een luxe 5-gangendiner en live muziek!
Genieten van een luxe 5-gangen dine

 

Vorstelijk feesten in Sauerland met Gala avond

Geniet de laatste dagen van het oude jaar in het land van de duizend bergen. Wij bieden u een prachtig programma met een gala-avond met als highlight een culinair 6-gangenmenu. Kom gezellig met uw gezelschap het feest meevieren.
Genieten in het Sauerland

Afmelden

http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/PZNSaQU77qXGndm7oURTDjTTEBYTS6CRTEEJcyoi/